Het boekmasterplan

Het énige plan dat schrijven, mindset en boekmarketing combineert!

Herken je dit?

 • “Ik wil al jaren een boek schrijven, maar ik heb nooit tijd.”
 • “Mijn bedrijf heeft een boost nodig, en met een boek waarmee ik mijn kennis deel, zet ik mezelf beter in de markt.”
 • “Nu gaan alle andere dingen voor mijn echte droom om een boek te schrijven, daar voel ik mezelf niet prettig bij.”
 • “Ik wil het verschil maken met al die andere trainers en coaches, ik denk dat ik me zonder boek te weinig onderscheid.”
 • “Als mijn dienst (product) meer media-aandacht krijgt, zal het mijn omzet zeker vergroten. Een boek genereert die aandacht wel. Alleen hoe doe ik dat?"
 • “Ik ben al zes keer aan een ander boek begonnen, maar steeds weer loop ik vast. Ik weet niet hoe ik verder moet.”
 • "Het onderwerp is nog niet helemaal duidelijk, dus ik kan nog niet mijn boek gaan schrijven."
 • "Hoe krijg ik een structuur in mijn boek?"
 • "Het lukt mij echt niet alleen, ik heb een stok achter de deur nodig!"
arrow

Lees dan hieronder verder!

Ik weet uit eigen ervaring dat je de beste resultaten bereikt bij langdurige trajecten met persoonlijke begeleiding. Daarom heb ik een speciaal VIP+programma.

Niet alleen krijg je persoonlijk feedback, we gaan ook samen intensief met je boek  aan de slag tijdens een VIP-dag of we verdelen de 8 uur over 2 dagen aan het begin en aan het eind van het traject. Daarnaast ontvang je in 4 maanden 18 videolessen met actueel materiaal. Van boekidee, tot feedback op je teksten, hulp bij je boekpromotie en advies over publiceren, ik ga je ontzorgen. Jij focust je steeds weer op een nieuwe stap. Je bepaalt zelf hoe snel je je boek schrijft. Het totale traject heeft een maximum van 1 jaar, korter kan altijd.

Na deze training:

 • Weet je wat de voorbereiding is bij het schrijven van je boek
 • Heb je een planning gemaakt en houd je je focus bij je boek
 • Heb je je onderwerp en je ideale lezer bepaald
 • Is je achterflaptekst klaar
 • Is de opzet en de structuur van je boek helder voor jou en voor je ideale lezer
 • heb je kennis van schrijfstijlen, schrijftechnieken, het voorkomen van een writer's block en veel meer rondom je boek schrijven
 • heb jij een publicatieplan: ga je het zelf uitgeven of via een uitgever? Kies je voor een e-book of voor een papieren versie? Wat zijn de voor- en nadelen?
 • weet jij alles van verkoop en marketing vanaf je eerste geschreven woord.
 • Ligt binnen een jaar je boek in de (online) winkel.

Dit VIPplus- pakket is inclusief

 • Acht 1-op-1-coachingsgesprekken (max. 45 minuten) met mij via skype (je kiest samen met mij de data)
 • Persoonlijke feedback per e-mail voor 12 nieuwe teksten (max 1 hoofdstuk per keer)
 • Al je vragen stellen per e-mail
 • Een live VIP-dagdeel als kick-off start van je boek.
 • Scan van het concept van je boek
 • Een jaar toegang tot actueel materiaal over schrijven
 • Mijn feedback over jouw onderwerp, titel, achterflaptekst en de structuur van je boek
 • Een stok achter de deur, inspiratie en motivatie via de e-mail of whatsApp
 • Ik denk mee over de uitvoering, publicatie tot de eindredactie
 • Een live VIP-dagdeel bij de afronding van je boek.
 • Advies en begeleiding bij je boekpromotie
 • Meedenken over de manier van publiceren
 • 18 online videolessen over het schrijven, promoten en publiceren van je boek met werkbladen
 • Publicatieplan en checklists
 • Een script voor je boekpresentatie
 • Boekpromotieplan
 • 4 skypegesprekken over boekpromotie en/of publiceren

Bonussen bij deze VIP+ training

 • Een gesigneerd exemplaar van mijn boek (verschijnt in het najaar 2017) (waarde ca 25 euro)
 • Een jaar toegang tot de commitmentgroep. (t.w.v. €324,-- excl. btw)

Wie ben ik?

Ik ben Jolanda Pikkaart

Ik ben schrijfcoach en auteur. Ik geef al jaren trainingen en heb veel opleidingen en cursussen over schrijven gevolgd. Zoals over zakelijke teksten, internetteksten, seo, proza en scenarioschrijven. Ik heb diverse verhalen gepubliceerd. En was coauteur voor BoekTweePuntNul voor het onderdeel Springpad en 12 maart 2014 is mijn boek ‘Met je smartphone het bos in’ verschenen. Op dit moment schrijf ik een boek over hoe je als ondernemer een boek schrijft. Door mijn marketingaanpak heb ik in verschillende kranten en tijdschriften gestaan en sprak ik in diverse radioprogramma’s.

Ik wil boeken schrijven die mensen raken en aanzetten tot positieve actie, en ik wil anderen helpen om hetzelfde te doen. Ik help ondernemers bij het schrijven en promoten van hun boek. Mijn motto is: 'Schrijf een boek, en profileer je als expert!' Zo krijg je meer aandacht van de pers, meer klanten en een hogere omzet.

Help via je boek je lezers aan betere resultaten en maak zo de wereld een beetje mooier.

Een persoonlijk traject voor het schrijven en promoten van je boek.

Wil je nu meteen beginnen? Dat kan.
Je start op het moment dat het jou uitkomt, het is een persoonlijk traject van maximaal een jaar.

Dus boek nu, dan neem ik contact met je op voor een gratis skypegesprek.
Is er een klik tussen ons, je boek en je ideale lezer?
Dan kun je meteen starten met je boek.

Ik ben jouw persoonlijke  schrijfcoach. Samen bepalen we eerst of er commitment is om samen te werken aan jouw boek en de deadline. De lessen ontvang je in 4 maanden. Je bepaalt zelf je tempo en ik begeleid je bij het schrijven en promoten van je boek tot maximaal een jaar.

Twijfel je nog of dit VIP-programma iets voor jou is?

Vraag dan ook een gratis gesprek aan.

Boek nu VIP Plus!€ 3.779,- excl. btw
Boek nu VIP Plus!€ 379,- excl. btw 12 termijnen

We gaan samen werken aan een prachtig boek over jouw expertise!

Dit zeggen anderen over mij:

Testimonial van Ingrid Smit, auteur van het boek 'De kracht van diabetes.'

Wil je een boek schrijven? Jolanda is de perfecte schrijfcoach!
Jolanda heeft mij gecoacht bij het schrijven van mijn boek ’10 Gezonde werkgewoontes’. Ze is enorm betrokken en deskundig. Wil je een boek schrijven? Jolanda is de perfecte schrijfcoach voor je!”

Rogier van Hoorn
Rogier van Hoorn Auteur ’10 Gezonde werkgewoontes'

Ik ben superblij met de online training van Jolanda Pikkaart.
Het helpt me enorm. Had ik nou maar gewacht met dat schrijven en struggelen. Want door deze les begint het te gloren aan de horizon volgens mij en moet ik gewoon opnieuw beginnen met schrijven.“

Reina Janssen
Reina Janssen Reina Janssen - loopbaanprofessional

Al jaren loop ik rond met ideeën voor een boek. En nòg een boek. Over de jaren groeiden de ideeën uit tot volzinnen, inleidingen, paragrafen en zelfs hoofdstukken. Maar niks op papier (of computer). Geen letter.


"Gewoon" een kwestie van tijd vinden dus. Tijd vind je niet, tijd mààk je. Maar hoe?Hoe begin je eigenlijk met een boek schrijven? Hoe breng je structuur aan? En samenhang? Jolanda Pikkaarts gratis online training "Start met je boek!" kwam op het juiste moment.


De training is als Jolanda zelf: nuchter, helder en tothepoint. Met haar inlevingsvermogen weet ze precies de vinger op de pijnplekken te leggen, die stuurloze aspirant auteurs eigen zijn. En draagt vervolgens praktische en verrassend eenvoudige tips aan, die je motiveren en aan de slag zetten.


Al vanaf de eerste les beschik je over praktische handvatten voor meer focus, timemanagement én een heuse planning. Op een ontspannen, duidelijke manier neemt Jolanda je bij de hand en helpt je de structuur en rust te vinden, die je nodig hebt voor het schrijfproces. Jolanda maakt je deelgenoot van haar eigen ervaringen als auteur en weet die goed aan de aspirant auteur te relateren.


Ze helpt je aan handige hulpmiddelen om je doelgroep én het onderwerp van je boek te bepalen. Jolanda's concrete opdrachten bieden je houvast en helpen je je ideeën in detail uit te werken. De werkboeken bij de training helpen je de les beter te onthouden en je voornemens te concretiseren. Ze zijn in je eigen tempo te volgen op ieder gewenst moment te volgen. Met zachte dwang en gevoel voor humor zet Jolanda je aan tot actie en vóór je 't weet ben je het eindelijk écht aan het doen: je bent gestart met het schrijven van je boek!

Andrea Pronk-De Palm
Andrea Pronk-De Palm SocialWords

Mijn boek is klaar dankzij de goede schrijfcoaching van Jolanda!
Ik wist niet hoe ik mijn verhaal op papier moest krijgen. Inmiddels was ik 3,5 jaar verder en nog was mijn boek ‘De kracht van diabetes’ niet af. Moedeloos werd ik daar van. Dankzij het programma van Jolanda formuleerde ik mijn ideale lezer en de structuur van mijn boek. Een boek schrijven doe je niet voor iedereen. Met een foto van mijn ideale lezer, op mijn bureau wist ik aan wie ik mijn verhaal vertelde. De structuur werkte ik uit in hoofdstukken en alinea’s. De alinea’s werkte ik uit aan de hand van 3 kernwoorden. Mijn boek verschijnt nu op 14 november 2016! Een fantastisch resultaat dankzij de schrijfcoaching van Jolanda!””

Ingrid Smit
Ingrid Smit Auteur: De kracht van diabetes

Jolanda heeft erg veel kennis van de marketing van boeken.
Ze neemt mij heel veel werk uit handen met de boekpromotie van mijn boek ‘Business yoga’! Ze denkt ook echt met mij mee en denkt na over de planning.”

Sat Kirtan Kaur Khalsa
Sat Kirtan Kaur Khalsa Auteur ‘Business yoga'

““Volhouder en doorzetter. Die woorden passen echt bij Jolanda Pikkaart.
Als ze zich ergens in vastbijt, dan laat ze niet meer los: dat is precies wat je nodig hebt bij het schrijven van een boek. Zij weet hoe je afrekent met een writer’s block. Alle smoesjes en uitstelgedrag kent ze als geen ander, ze is die zelf ook allemaal tegen gekomen tijdens haar schrijfproces. Ze laat zich niet afleiden door mogelijke obstakels, is ondernemend, pro actief in haar schrijfproces. Zij heeft kennis en kunde van het hele proces. Van de eerste letter op papier, tot het moment dat je eerste exemplaar in je handen hebt en het onder de aandacht brengen van je boek bij de media. Jolanda weet mensen te inspireren en te stimuleren bij het schrijven van een boek. Alle ins en outs van het schrijven van een boek heeft zij zelf geleerd en ervaren.”

Sonja Broekhuizen
Sonja Broekhuizen Focuscoach

"“Tijdens de online lessen zet Jolanda je aan het werk.
Adviezen geven is makkelijk, ze naast je neerleggen is nog makkelijker. Jolanda dwingt je echter, onder andere door het gebruik van werkboeken, om concreet te worden: wat ga je doen? Wanneer ga je het doen? Goed advies uit de cursus is ook om die dingen met je omgeving te delen. Dat helpt je om je boekproject serieus te nemen. Daarnaast voorkomt haar concrete manier van nadenken over onderwerp en doelgroep dat je ‘maar ergens begint’, en vervolgens vastloopt.”'

Bouke Vlierhuis
Bouke Vlierhuis Internet marketeer en schrijver
Boek nu VIP Plus!€ 3.779,- excl. btw
Boek nu VIP Plus!€ 379,- excl. btw 12 termijnen

Aanmelden is nu mogelijk!
Het VIP-plus-pakket is een individueel traject er is maar een beperkt aantal mogelijkheden om dit traject te volgen.

Dit is een zakelijke training dus volledig aftrekbaar
van de belasting voor ondernemers.

 

Jolanda Pikkaart