13 september 2017

“Ik gebruik sinds de workshop, mijn alledaagse activiteiten als inspiratie.

Het is donderdagochtend en ik fiets in de stromende regen richting station. Als een verzopen katje reis ik met de trein naar Baarn. Gelukkig klaart het op en loop ik van het station naar Hoeve Ravensteijn. Daar aangekomen ontmoet ik de andere deelnemers van de schrijfworkshop ‘Schrijven in de natuur‘.

Schrijfinspiratiedag

foto Aletta Armee

Schrijven met de camera

Gedurende de dag krijgen we vier schrijfopdrachten, die we na afloop met elkaar bespreken. Bij iedere schrijfopdracht neem ik mijn camera mee. Door de lens van de camera borrelen de verhalen op.

Geweldige verhalen

Ik ben naar de workshop gegaan, omdat ik betere blogs wil schrijven voor mijn bedrijf. Regelmatig had ik te maken met een schrijversblok en wist ik niet hoe ik moest beginnen. Door de opdrachten ben ik heel anders gaan kijken naar de start van een blogartikel. Wanneer ik een blogartikel wil schrijven, zit ik niet meer blanco achter de computer. Het artikel stroomt er gewoon uit. Ik gebruik nu mijn alledaagse activiteiten als inspiratie, door de tips van Jolanda toe te passen. Want ‘geweldige marketing begint met geweldige verhalen’.”