20 maart 2017

Door Jolanda blijf ik gemotiveerd en schrijf ik mijn boek!

De Commitmentgroep is voor mij de manier om gemotiveerd te blijven om mijn boek daadwerkelijk te schrijven en kennis op te doen over het schrijven en promoten van mijn boek.
De 3 voordelen zijn:
1 De support en feedback van de groep
2 De webinars
3 De beschikbare informatie en de mogelijkheid tot vragen stellen

Ik blijf op deze manier veel meer bezig met mijn boek en ik heb een veel beter beeld van wat er bij het schrijven van een boek komt kijken.Het stimuleert mij om door te gaan en het geeft minder ruimte voor excuses en smoesjes. Uiteindelijk wil ik dat het boek er komt en daar moet ik voor werken.

De webinars vind ik het leukste onderdeel. De persoonlijke interactie tussen de coach en alle deelnemers aan het begin is prettig. Ik vind vooral het groepsgevoel fijn omdat ik me dan minder alleen voel in het hele proces. Schrijven is toch iets solitairs. Als iemand in de Facebookgroep om feedback vraagt op een achterflaptekst vind ik het leuk om te reageren en ook de reacties van anderen te lezen omdat dat heel leerzaam is. Daarnaast wil ik de ander ook motiveren om vooral door te gaan. Ik voel me zelf ook gezien en gemotiveerd als mensen reageren op iets dat ik plaats.
De Commitmentgroep motiveert je om serieus werk te maken van je boek en dat je veel informatie krijgt en vragen kunt stellen over wat daar allemaal voor nodig is.
De Commitmentgroep motiveert je om serieus werk te maken van je boek en daarnaast krijg je veel informatie en kun je vragen stellen over alles wat met je boek te maken heeft.

En dat met een enthousiaste en motiverende schrijfcoach met goede en bruikbare tips en feedback. Ze stimuleert serieuze commitment aan je boek. En ze spiegelt als je afdwaalt of excuses gebruikt. Dus schrijf nu je boek en kom bij de Commitmentgroep!