30 januari 2019

Sabine Alders-du Bosc

Er was zoveel schrijfinspiratie deze schrijfweek!

Wat onzeker en tegelijk verwachtingsvol besloot ik mij aan te melden voor de schrijfweek van Jolanda Pikkaart op de Biezen. Vanaf het allereerste moment bleek het een geslaagde stap op weg naar het werkelijk realiseren van mijn boekidee. De structuur die Jolanda op kleurrijke wijze wist te realiseren, gaf enerzijds voldoende houvast om dagelijks stappen te zetten in het schrijven en anderzijds alle vrijheid om op eigen wijze te werken.

Bron van inspiratie

Alhoewel de schrijfgenoten in de groep met totaal andere thema’s bezig waren, deelden we dagelijks hobbels en resultaten en konden elkaar zo goed op weg helpen. De ideeën groeide hierdoor uit tot verder uit te werken onderwerpen of verhaallijnen. De rust, gastvrije verzorging en prachtige omgeving van de locatie De Biezen bleek op zich ook al een bron van inspiratie.

Sabine Alders-du BoscNieuwe inzichten

Aan het eind van de week bleek ieder van ons met nieuwe inzichten, opmerkelijke vorderingen én flink geïnspireerd, huiswaarts te keren. Voor mij persoonlijk was er een duidelijke kader voor mijn boek gegroeid en vooral het vertrouwen ‘mijn boek komt er wel’. Dank aan Jolanda en mijn schrijfgenoten dat we met elkaar zoveel schrijfinspiratie hebben mogen realiseren deze schrijfweek!