11 oktober 2019

Het VIP-jaarprogramma van Jolanda is meer dan de moeite waard. 

Mijn eerste ontmoeting met Jolanda was online. Ze gaf een webinar en dat was het moment waarop ik besloot om het boek – dat ik al zo lang wilde schrijven – echt op nummer 1 van mijn prioriteitenlijst te zetten. Ik had geen inhoudelijke twijfels maar hikte in eerste instantie wel tegen de investering aan van een VIP-jaarprogramma. Die bleek meer dan de moeite waard. De combinatie van online lessen, live-ontmoetingen en bespreking van onderdelen van mijn manuscript via Skype werkte uitzonderlijk goed.

Hartmama Susan van der BeekStok achter de deur

Jolanda is de spreekwoordelijke stok achter de deur en dat doet ze uiterst charmant. Af en toe had ik moeite met haar gestructureerde aanpak. Gaandeweg zag ik de voordelen ervan en nam ik ook de ruimte om mijn intuïtieve manier van schrijven trouw te blijven.

Focus en schrijfcoaching

Tijdens het hele traject heeft Jolanda ook steeds gezorgd voor focus op boekmarketing en manieren om ervoor te zorgen dat ik mijn boek Hartmama over jong ouderverlies kan integreren in mijn coachpraktijk.

Jolanda is creatief, eigenzinnig, heeft een originele kijk op dingen en ze heeft een warm hart voor haar klanten. Ik heb erg genoten van haar coaching!

Susan van der Beek, auteur Hartmama

In de video lees ik het eerste deel van de achterflap voor.