4 april 2017

“Wil je een boek schrijven? Laat je door Jolanda begeleiden!

De combinatie van interactie met andere schrijvers, webinars en de tips van de schrijfcoach, zijn voor mij dé redenen om me bij de Commitmentgroep aan te sluiten. Ik heb nu veel meer commitment en structuur bij het schrijven van mijn boek.

Jouw boekplan en schrijfplan

Briard maatje voor het levenDe VIP-dag Masterplan begon met het voorstelrondje a.d.h.v. de boekpitch. Daarna werden een aantal belangrijke onderwerpen van het stappenplan besproken, zoals vorm & insteek en structuur. Ik heb een presentatie voor de groep mogen geven over de structuur van mijn boek. Het sparren daarover vond ik fijn, omdat er mooie ideeën en tips voor iedereen uitkwamen. In welke fase je ook zit met je boek, door deelname aan de training de kickstart van je boekplan en schrijfplan kom je weer verder. Een échte aanrader!

Commitmentgroep
In de Commitmentgroep vind je een zeer uitgebreid aanbod.

  • Online lessen; die je in je eigen tijd kunt volgen
  • Webinars; die je live of later terug kunt kijken
  • Gastlessen; van professionals die bepaalde onderwerpen verdiepen
  • Een besloten Facebookgroep; waar je vragen kunt stellen
  • Facebook live met duidelijk antwoord op mijn vragen én interactie met de andere schrijvers

Wil je een boek schrijven? Laat je dan zéker door de kleurrijke schrijfcoach begeleiden!

De begeleiding is superrrrrr!!! Jolanda is heel creatief in het vinden van manieren om je bepaalde zaken duidelijk te maken. Bijvoorbeeld de ideale lezer, die komt in een webinar, blog en les voorbij. Daarmee wordt het je steeds duidelijker en kun je het je eigen maken. Tot in de Commitmentgroep!

Over de online Bootcamp: de basis van je boek: 

“Ik wilde net als zoveel mensen al heel lang een boek schrijven. Ik heb zelfs al een boek vol aantekeningen liggen. Dat was de basis voor mijn boek. Pas nadat ik in december een korte gratis online cursus van Jolanda had gedaan, begon ik een beetje te snappen waarom een schrijfcoach handig kan zijn. De titel had ik al en ene deel van de tekst. Van vorm, insteek of structuur had ik nog nooit gehoord. En een pakkende achterflaptekst, hoe doe je dat? Nadat ik 8 weken de Bootcamp had gevolgd en al deze stappen wekelijks had uitgewerkt, wist ik pas: NU komt mijn boek er écht.  Deze online training raad ik zeker aan als je een eerste boek schrijft of nog niet eerder a.d.h.v. structuur een boek hebt geschreven.

Het voordeel is dat je in je eigen tempo kunt werken en er een Facebookgroep bij is waar je vragen kunt delen en feedback kunt geven en krijgen.”