Poster voor fotoproject van Grip op groei.

Aqua-zie

Poëzie van water

Welkom in de betoverende wereld van water, vastgelegd in haiku’s, een Japanse dichtvorm over de natuur, gecombineerd met macrofotografie. Voor mijn project van ‘Grip op groei‘.

Water laat je verwonderen als je echt kijkt, heel dichtbij. Gewoon het water om de hoek of de druppels in je tuin. Klein, mysterieus en altijd in de buurt.

Laat je betoveren door details en ontdek de poëzie die schuilt in kleine dingen. Want in de natuur vind je verwondering, een wereld die je leert kijken, voelen en waarderen van wat je vaak over het hoofd ziet. Ga vanaf nu echt zien.

Wil jij ook een haiku schrijven? Ik leer het je. Bekijk mijn fotoproject hieronder in de video. Mijn andere foto’s kunnen je zien op Instagram.

Jolanda Pikkaart met hoedjes

Jolanda Pikkaart

Auteur en fotograaf

Ik ben altijd op zoek naar de wonderlijke dingen in de natuur. Mijn hoofd bruist en ik vind mijn inspiratie overal. Zowel met mijn foto’s als in mijn boeken vertel ik verhalen. Verwondering, verbinding en verhalen dat zijn mijn thema’s die leiden tot sprookjesachtige beelden, foto’s van wildlife en vogels, of abstracte foto’s.

Mijn missie is: verwonderen en inspireren, zodat ook jij geraakt wordt en de waarde van natuur ziet en deze koestert.

Let nature inspire you

Wat voor foto’s maak ik?

Water

In al zijn vormen

Van vluchtig tot stroperig

Op macroniveau

Jolanda Pikkaart • haiku

Water…

De bron van het leven

Kleurloos, spiegel van de omgeving

Vervliegt, druppelt, klettert, spettert, stroomt en bevriest

Verwondert altijd. Is teveel of te weinig, groot en bruisend of klein

Jolanda Pikkaart