Over Jolanda Pikkaart2024-02-25T14:52:23+01:00
Jolanda Pikkaart met hoedjes

Wie is Jolanda Pikkaart?

Auteur en fotograaf

Schrijven is de rode draad in mijn leven. Als tiener droomde ik al van een boek met mijn naam erop. Mijn verhalen delen met de wereld en de wereld een beetje mooier maken, dat was mijn droom. Nu vertel ik ook verhalen met mijn foto’s. Verwonderen, verbinding en verhalen vertellen. Daar draait het om.

Daarnaast schrijf ik artikelen en blogs voor organisaties en bedrijven. Het liefst over natuur, duurzaamheid, ict, schrijven of fotografie. Daar kan ik ook beeldmateriaal bij aanleveren.

Gratis inspiratietips

Welke boeken heb ik geschreven?

Wat voor foto’s maak ik?

Meer inspiratie?

Schrijfinspiratieblog

Lees mijn inspiratie blogs over schrijven, inspiratie en fotograferen.

Een nieuwe liefde

Tweeënhalf jaar is het nu geleden. En ik heb nog steeds vlinders in mijn buik, misschien wel meer dan toen. Hoewel het niet meer dezelfde is, maar nummer

Ballerina

Ballerina   Daar sta je dan Je danst in de rondte De wind speelt met je rok De stroken waaien op   Je straalt Maar nooit in de

Jolanda Pikkaart kleurrijke inspirator

Kleurrijke inspirator

Kies je eigen kleur

Als kind wilde ik vooral niet opvallen. Ik was kleurloos, want als ze mij niet zagen werd ik ook niet gepest. Nu herken je mij aan mijn eigenwijze, kleurrijke uiterlijk en mijn hoedjes. Maar het kleurrijke staat ook voor authenticiteit. Dat straal ik uit.

In de bodem van inspiratie kan zelfs het kleinste zaadje uitgroeien tot de mooiste creatie.

Jolanda Pikkaart
“There is a fountain of youth: it is your mind, your talents, the creativity you bring to your life and the lives of people you love. When you learn to tap this source, you will truly defeat age.”
Anonymous • Quote of the Day
Ga naar de bovenkant