Ga jij in de wind staanDe wind laat mijn haren wapperen, mijn oorbel tinkelt. Het zand zit op mijn schoenen. De zee is woest en de golven beuken op het strand. Ik ben stil. Ik kijk naar de kitesurfers en de mini zeilbootjes op een rij. Maar ik zie ze niet. Ik ben alleen maar mij. Mijn hoofd is leeg.

Ik proef het zout op mijn lippen en voel een zacht zonnetje op mijn huid. Ik ben, en hoef niets, ook al ligt mijn schrijfboekje voor mij. Ik ben de zee, het strand en de lucht.

Vanuit dat niets ontstaat ineens een idee, net als een nieuwe golf. En het zijn er meer. Mijn pen ligt nog steeds stil op mijn schoot. Ik hoef er nog niets mee. Als de woorden willen gaan leven op papier, dan zal ik dat weten.

Ik leef om te schrijven en ik schrijf over het leven. Dat heerlijke gevoel deel ik graag. Mijn woorden worden zinnen, alinea’s en hoofdstukken. En op een dag is er weer een boek.

Haiku woeste windHaiku

De stilte in mij
Omringd door een woeste wind
Vertelt een verhaal

De wind in jouw haren

Wanneer ga jij in de wind staan? Ben je helemaal jezelf? Durf jij jouw verhaal aan het papier toe te vertrouwen? Stap uit de stilte en stap in je verhaal en schrijf je boek. Ik help je er graag bij. Reserveer een gratis boeksessie, dan denk ik met je mee.