Inspiratie kun je zonder? Niet bij het schrijven van een boek. Ik heb altijd inspiratie. Altijd? Nou, bijna altijd. Maar ik weet precies wat ik nodig heb om mijn inspiratiebron te laten stromen. Hij stroomt alleen wel vaak over. Dus help ik jou graag om je pad naar je eigen inspiratiebron te vinden.

Daarom maak ik om de week een inspiratievideo voor jou. Laat je boek even los en kijk en luister. Schrijf daarna dat wat in je opkomt. Het hoeft niet mooi te zijn en je hoeft het niet te delen. Schrijf gewoon voor jezelf omdat dat fijn is, zie wat er komt. Succes met schrijven…

Bekijk mijn inspiratievideo’s op mijn YouTubekanaal en vergeet niet om je te abonneren. Elke veertien dagen verschijnt er een nieuwe inspiratievideo zodat jij kunt schrijven in een flow.          

Wil jij meer weten over waarom je een boek zou moeten schrijven? Neem dan contact met mij op.