Rommel op je schrijfplekVoor het schrijven van je boek heb je rust en ruimte nodig. Niet alleen in je hoofd en je agenda, maar ook op je schrijfplek. Want veel spullen op je bureau, dat zorgt voor afleiding. Misschien niet letterlijk, maar in je achterhoofd weet je; Ik moet zo die factuur nog betalen, of niet vergeten om die microfoon terug te sturen. In de tijd  dat je je daarmee bezighoudt, kun je beter aan je boek gaan schrijven.

Hoe werkt een rommelige schrijfplek voor jou? Kun je dan gewoon schrijven? Voor mij werkt het niet. Zelfs als ik alles laat liggen, blijf ik maar denken: Ik moet zo opruimen. Met alleen schrijfspullen op mijn bureau blijf ik veel beter gefocust.

Ik daag je uit

Lege schrijfplekGa jij ook aan de slag met je schrijfplek? Ik daag je uit… deel je onder dit blog jouw voor en na foto’s? Ik lees graag of het je ook meer inspiratie en pagina’s voor je boek oplevert. Is je schrijfplek helemaal naar je zin? Start dan met je boek!

Ja, ik start met mijn boek!