Hoe zorg je voor kleur in je boekHoe breng je kleur in je boek bij het schrijven? Hoe zorg je voor authenticiteit, impact en je eigen stem? Daar ga ik je in deze videoserie meer over vertellen.

 

Wat versta ik onder kleurrijk?

Eerst wil ik met jou delen, wat ik nu versta onder kleurrijk. Want dat is natuurlijk helemaal niet alleen maar mijn kleurrijke haar, de achtergrond en hoedjes of die jurk. Kleurrijk staat voor mij voor je eigen pad volgen, een beetje eigenwijs zijn, je eigen pure stem, je authenticiteit laten zien in je werk en je boek. Een boek schrijven echt voor jouw ideale lezer, voor jezelf en je bedrijf.

Tip1 Hoe breng je kleur in je boek: je schrijfstem.

Abonneer je op mijn YouTubekanaal dan ontvang je ook de volgende schrijftips.

 

Deel je hieronder hoe jij kleur in je boek brengt?