Hoera, mijn boek is naar de proeflezers Ik slaak een zucht van verlichting. Eindelijk, mijn boek is klaar. Tenminste, mijn eerste manuscript is naar de proeflezers. Het heeft veel te lang geduurd, vind ik dan. Maar een boek schrijven kost nu eenmaal tijd. Meer dan sommige mensen je beloven. Zeker als je een authentiek boek wilt schrijven.

Boek schuift weer door

Ook voor mij is het soms lastig. Ik ben ondernemer en werk in en aan mijn bedrijf, daarnaast heb ik ook een gezin. En natuurlijk is mijn boek belangrijk, maar er waren veel klanten met een deadline en als ik hun boek in mijn handen heb, word ik ook erg blij. En dan schuift mijn boek weer door. Herken je dat?

Gelukkig heb ik een uitgever die niet met krappe deadlines werkt. Maar zolang dit boek niet klaar is, kan ik niet met een nieuw boek starten. En ik wil andere auteurs helpen met mijn boek ’Ik heb altijd schrijfinspiratie’.

Schrijfweek

Het was dus tijd voor actie. Daarom plande ik een schrijfweek in. Ik koos voor mijn ideale situatie. Weinig afleiding, veel rust, ruimte en natuur. Ik (her) schreef vroeg in de ochtend en in de middag ging ik wandelen en deed ik nieuwe schrijfinspiratie op. En nu ligt mijn boek dus bij de proeflezers. Dat is zo’n heerlijk gevoel. Want als ik hun feedback verwerkt heb, gaat het naar de uitgever. 

Tijd voor je boek

Nu is er ruimte voor vakantie, ontspanning en nieuwe ideeën.

Wil jij dat ook? Dan heb ik goed nieuws voor je. In september organiseer ik weer een schrijfweek en er is nog plek. Dus wil jij veel schrijftijd, rust en ruimte voor jou én je boek en schrijfinspiratie opdoen in de natuur? Wil je sparren met andere auteurs en met mij als je schrijfcoach?

Reserveer dan snel jouw plek voor het vol is en maak tijd voor je boek.

P.S. Wil je mijn boek nu al reserveren? Dat kan hier.