Loading...
Boeken van Jolanda Pikkaart2023-05-01T17:02:05+01:00
  • Boeken van Jolanda Pikkaart
Boeken van Jolanda Pikkaart

Mijn boeken

Lezers raken en inspireren

Schrijven is de rode draad in mijn leven. Als tiener droomde ik al van een boek met mijn naam erop. Mijn verhalen delen met de wereld en de wereld een beetje mooier maken, dat was mijn droom.

Eerst publiceerde ik korte v erhalen in tijdschriften en verhalenbundels.. In 2014 verscheen mijn boek ‘Met je smartphone het bos in’.

Ik heb veel geleerd van dat proces  ik weet nu welke stappen je doorloopt tijdens het schrijfproces. In april 2018 verscheen de ‘Boekplanner – 52 weken focus bij je boek’ en het boek’ Zorg dat jouw boek er wél komt – Tips en trucs van experts’. En op 10 april 2021 verscheen het boek ‘Ik heb altijd schrijfinspiratie – en met dit boek jij ook’.

Gratis inspiratietips

Ik heb altijd schrijfinspiratie – en met dit boek jij ook

Een boek schrijven doe je niet even tussendoor. Daar heb je een plan voor nodig. De bloekplanner en het extra boek met tips helpen daar bij.

Met je smartphone het bos in? Ja! Om kinderen vaker de natuur in te krijgen.

Jolanda Pikkaart auteur

Schrijven is anders zien

Boeken van Jolanda Pikkaart

Non-fictie

Fictie:

Schrijfinspiratieblog

Lees ook mijn blogs vol inspiratie

“Dikke tip het boek ‘Ik heb altijd schrijfinspiratie’. een boek dat je binnen handbereik houdt, zodat je er altijd op terug kunt vallen. Ik krijg er positieve energie van! ”

Sanne Visch - redacteur

“Met de Boekplanner is er eindelijk een overzichtelijke jaarplanner voor het schrijven van je boek. Ik ga er zelf mee aan de slag en adviseer  het zeer zeker aan al mijn schrijvende klanten.”

Marije van den Bovenkamp - schrijfcoach en redacteur
Ga naar de bovenkant