Zo schrijf je een boek. Spreker Jolanda Pikkaart, dé kleurrijke schrijfcoachBen je op zoek naar een inspirerende auteur en spreker voor op je event, training of netwerkbijeenkomst? Ik deel graag mijn kennis over het schrijven, promoten en publiceren van je boek. Daarnaast is mijn expertise hoe je digitale middelen inzet om kinderen vaker de natuur in te krijgen.

Ik kan tips geven, maar ook schrijfoefeningen of opdrachten bedenken over:
– het maken van een blauwdruk of een boekpitch
– boekpromotie en zichtbaarheid
– je boek koppelen aan je business
– opdrachten bedenken voor kinderen in de natuur met een mobiel

Wat voor spreker ben ik?

Jolanda Pikkaart. spreekster trainingen en events boeken

Ik ben direct en ik gebruik humor en voorbeelden van mijn klanten om informatie over te brengen aan het publiek. Natuurlijk zet ik ze ook aan het werk en stel ik confronterende vragen. Maar altijd met een motiverende en positieve kwinkslag.

 

 

Onderwerpen:

 • Klopt mijn boekidee?
 • Wie is mijn ideale lezer?
 • Een blauwdruk van je boek
 • Schrijven en schrijfoefeningen
 • Hoe kom je aan inspiratie?
 • Hoe zorg je voor een goede boekmarketing?
 • Op welke manier publiceer je je boek?
 • Hoe koppel je je boek aan een training?

Het zijn maar een paar voorbeelden. Ik deel graag over mijn passie. Dus kan je bijeenkomst wel wat ‘reuring’ gebruiken, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ik was trainer/spreker bij:

 • Diverse onderwijsinstellingen
 • Scriptplus
 • Naturalis
 • Koffietijd (tv)
 • Diverse radioprogramma’s (BNR,
 • PechaKucha Hilversum over mijn boek
 • Voor leerkrachten