Podcast boeken schrijven & boekpromotie met Aartjan van Erkel

Schrijf een bestseller

Voordat ik begon als schrijfcoach boeken schrijven voor ondernemers was ik copywriter en schreef ik webteksten voor bedrijven. Daarnaast gaf ik trainingen ‘Webteksten en SEO’ voor onder andere Hogescholen. Op een dag, tijdens een borrel met collega-ondernemers, maakten we plezier en spraken over ons vak. Aartjan van Erkel was een van die collega’s. Hij was ook copywriter, maar had een duidelijke missie, namelijk een expertboek schrijven, zodat hij veel waarde kon geven aan zijn lezers. Hij maakte er tijd voor vrij en hij deed het gewoon.

Een volle agenda

Ik zag dat hij ons in zijn succes voorbij schoot. Hij was dé expert! De positieve gevolgen van de publicatie van zijn eerste boek waren enorm. Van freelancer werd hij een ondernemer die werd gevraagd door grote bedrijven. Zijn agenda is vol.

Profileer je als expert

Net als Aartjan koos ook ik voor een nieuw pad: schrijfcoach voor boeken en boekpromotie. En in 2014 verscheen mijn boek ‘Met je smartphone het bos in’. En nu schrijf ik een boek over mijn expertise als schrijfcoach. Want met een boek profileer je je echt als expert.

Daarom heb ik voor Aartjan gekozen in mijn eerste podcast. Omdat hij zo’n mooi voorbeeld is van wat een boek over je expertise voor je bedrijf doet. Bovendien schrijft hij boeken die lekker leesbaar zijn met praktische tips. En het was fijn om hem weer eens te spreken.

Wil je weten hoe je meer bezoekers op je site krijgt? Of hoe je meer boeken via je website verkoopt? Dan ben je bij Aartjan aan het juiste adres. Als je vraagt wat hij doet, dan zegt hij: “Ik zit in de verleiding.”

Geef waarde aan je lezers

Aartjan geeft niet alleen veel tips voor ondernemers over online marketing, maar na twee bestsellers geeft hij ook tips hoe je je klanten verleidt met je boek. Luister naar mijn podcast voor alle tips. Ik verklap er alvast twee:

  1. Geef zoveel kennis in je boek weg dat je er buikpijn van krijgt
  2. Verkoop niet alleen je boek, maar koppel het aan je bedrijf met een bonus of upsell.

Luister naar de podcast voor de andere tips van Aartjan van Erkel.

Schrijf en promoot jouw bestseller

Wil jij ook een boek schrijven en je profileren als expert? Schrijf je dan in voor mijn gratis online training: ‘Start met je boek!‘ en verleid je klanten met je boek.