Zwaan kleef aan, of schrijf je een authentiek boek?Daar loop ik dan langs de kust van het eiland, om mijn hoofd leeg te maken en om schrijfinspiratie op te doen. Ik kijk uit over de Egeïsche zee en ineens springen de toeristen op van hun ligstoel. In een rijtje staan ze opgesteld langs de zee.

Ik loop langs de massa en zie een prachtige zwanenfamilie voorbij zwemmen. De toeristen verdringen zich om een foto te maken, dan nog dichterbij en even een selfie.

De vader zwaan slaat zijn vleugels uit en iedereen stapt naar achteren. Sierlijk lopen de zwanen over het strand. Iedereen kijkt. De zwanen volgen hun eigen pad. De toeristen schuiven weer op hun eigen bedje.

Zwaan kleef aan

Mijn klanten huren mij als schrijfcoach in, maar ze hebben altijd hun doel voor ogen en volgen hun eigen pad.

Het zijn ondernemers met een authentiek verhaal. Ze willen geen format, een standaardcover of 50 beste tips over hun expertise schrijven in een serie met andere auteurs. Ze willen zelf waarde geven, de lezers raken en ze nieuwe stappen laten zetten voor hun persoonlijke of zakelijke succes.  Ze willen de wereld een beetje mooier maken.

Ze durven zichzelf te zijn en zich te laten zien. En met hun boek gaan ze zich nog meer onderscheiden als ervaringsdeskundige of expert. Ze volgen niet de massa en zijn soms lekker eigenwijs.

authentiek boek schrijfcoachWil jij een authentiek boek schrijven?

Volg jij graag je eigen pad en wil je een authentiek boek schrijven? Dan werk ik graag met jou samen. Reserveer een boekstrategiegesprek met 50% korting, dan kijken we samen hoe jij je beste boek gaat schrijven.