Beken kleur met je boek‘Je onderscheidt je als schrijfcoach in ieder geval met je uiterlijk’ schrijft een nieuw LinkedIn-contact in een persoonlijk bericht.
Mijn vingers blijven hangen boven mijn toetsenbord. Bijna raken ze de toetsen al om een scherp bericht terug te schrijven. Ik lees het bericht nog een keer. Haar reactie zegt meer over haar dan over mij.
Zij heeft het niet begrepen. Natuurlijk heb ik vaak kleurrijke kleding en haar. Maar dát maakt mij niet dé kleurrijke schrijfcoach. En kleurrijk gaat niet alleen over mij, maar ook over mijn klanten.

Waarom kleurrijk

Kleurrijk staat voor:

 • Authentiek
 • Je eigen pad volgen

Want dat is wat mijn klanten doen. Ze schrijven niet even een boekje voor de marketing. Ze geven waarde en delen hun kennis en ervaring. Ze schrijven een authentiek boek. Mijn klanten zijn net als ik gedreven. Ze willen de lezers raken en de wereld een beetje mooier maken. Meestal met een non-fictieboek, maar dat kan ook met fictie zijn. Mijn klanten zijn kleurrijk in hun hart. Ze luisteren naar mijn adviezen, maar blijven dicht bij hun boek en hun hart. Ze schrijven daarom boeken die je raken.

Samen sterk

Ik geloof in delen en verbinding en persoonlijk contact past bij mij. Ik wil je begeleiden zodat je een beter boek schrijft, promoot en publiceert. Maar ook auteurs onderling kunnen elkaar versterken. Want we herkennen het allemaal:

 • Het gebrek aan schrijftijd
 • Altijd gaan anderen/andere zaken voor
 • Zit er wel iemand op mijn boek te wachten?
 • Kan ik eigenlijk wel schrijven?
 • Ben ik wel een expert?
 • Hoe promoot ik mijn boek?
 • Hoe ga ik mijn boek uitgeven?

Natuurlijk kan ik je daar allemaal bij helpen als schrijfcoach. Maar de herkenning en erkenning van andere auteurs is zo fijn. Ze begrijpen het en weten hoe het is.

Commitment bij je boek

En dan commitment. Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen start, maar je boek ook afschrijft? Een vast tijdstip om te schrijven en een groep auteurs die helpt om door te zetten, helpt daarbij. Samen met een schrijfcoach. Een kleurrijke natuurlijk.

Dé kleurrijke schrijfgroep

Die droom van mij om schrijftijd, workshops en auteurs die elkaar versterken te combineren. Daar ben ik vorig jaar al stiekem mee begonnen. Met dé kleurrijke schrijfgroep, ik heb er klanten persoonlijk voor uitgenodigd. En het was fijn. Maar het kon nog beter. Nog meer samen. Dus nu staat de groep ook op mijn site en nodig ik jou uit. Want ik heb gezien wat samen kan…

Dus jij en je boek gaan groeien. Niet alleen door wat je als deelnemer krijgt, maar ook als groep.

Ben je nu nieuwsgierig? Ik vertel het je in het kort.

De basis is live schrijftijd en workshops

 • 10 keer per jaar komen we bij elkaar in het midden van het land
 • In de ochtend schrijf je aan je boek
 • Heb je vragen, loop je vast? Ik ben in de buurt
 • In de middag krijg je een workshop. Je krijgt schrijfinspiratie of je gaat concreet aan de slag met schrijven of boekpromotie.

Maar de rest van de maand dan?

 • Dan stel je je vragen in de besloten Facebookgroep
 • Je deelt je successen en frustraties
 • Ik ga je uitdagen en motiveren
 • 40 keer per jaar kun je live meedoen met een schrijfwebinar. Of je kijkt/luistert later terug
 • En er is meer…

Wat moet dat dan wel niet kosten?

Je betaalt slechts € 750 excl. btw voor dit alles voor een heel jaar. Of je betaalt € 75 excl. btw per maand. Het lidmaatschap is altijd voor een jaar. Want alleen zo houden we verbinding met elkaar.

Dé kleurrijke schrijfgroep is dé plek voor jou en je boek. Maar… er zijn maar een beperkt aantal plekken om persoonlijke aandacht te kunnen geven. Dus wacht niet te lang.

Twijfel je nog? Reageer dan op deze e-mail. Dan denk ik even met je mee.

Beken kleur

Wat gebeurt er als jij ook kleur bekent met je boek? Sluit je aan bij dé kleurrijke schrijfgroep…

Dé kleurrijke schrijfgroep