Ik ben een vogelliefhebber. Het gevoel van vrijheid, overzicht en soms hun prachtige gezang. Mijn favoriet is de buizerd, mauwend hoog in de lucht, jagend op een prooi. De zangvogels in mijn tuin, een nestje in mijn pergola en natuurlijk de meeuwen bij de zee. Ik wil zelf ook vrij zijn, vrij in mijn creativiteit en inspiratie.

Dus ik houd van hoogvliegers. Ook bij het schrijven van een boek. Waarom is dat?

Overzicht

Als hoogvlieger kijk je over alles uit. Je overziet het geheel en houdt overzicht. Je weet waar je naar toe wilt, wat je gaat schrijven en voor wie. In grote lijnen is je route bekend. Je volgt je pad, ook al wijzen anderen dat af.

Moed

Als hoogvlieger heb je moed nodig. De afstand tot de aarde is groter, de wind is sterk. Maar toch blijf jij waar je bent, tot het moment dat een andere weg beter is.

Vertrouwen

Je vertrouwt op jezelf, je eigen vleugels of parachute en je weet dat het goed is.

Samen

Maar soms heb je hulp nodig. Iemand die de touwtjes voor je viert of je juist binnenhaalt. Je weet, samen ben je sterker. Jij bent de expert, maar de ander ook.

Ben jij een hoogvlieger?

Durf jij jouw verhaal te delen, jezelf te laten zien, je kennis en ervaring te delen in een boek? Heb jij de moed om je te onderscheiden en je eigen pad te volgen? Dan help ik jou als dé kleurrijke schrijfcoach daar graag bij. Reserveer een gratis boeksessie en ik geef je twee tips die bij jouw boekidee passen.

P.S. Deel je jouw droom als hoogvlieger onder dit blog?