Het verlangen naar een boek met jouw naam er opEen boek schrijven staat al jaren op je to-dolijst. Maar eerlijk gezegd ben je nog geen stap verder. Ondertussen lees je berichten van anderen over hun boek en verschijnen de foto’s van boekpresentaties op social media.

Daar verlang jij ook naar. Alleen je doet het niet want:

  • Het is nu net zo druk in je bedrijf
  • Er zijn al zoveel boeken geschreven over jouw onderwerp
  • Er zit helemaal niemand op jouw boek te wachten
  • Je bent helemaal nog geen expert
  • Je kunt natuurlijk ook helemaal niet schrijven

Maar toch…

Zo veel twijfels

De droom blijft, maar er zijn veel meer twijfels:
Waar haal je de tijd vandaan om een boek te schrijven?
Hoe schrijf je het juiste boek voor je ideale klant?
En hoe vind je een uitgever?

Of als je alles zelf doet: Hoe kom je aan een goede cover? Wie zorgt voor de vormgeving en redactie van je boek? Oh ja, dan heb je nog de boekpromotie. En je wilt ook nog dat je boek voor je bedrijf gaat werken.

Pfff. Het is veel. Waar begin je en wat is een goede deadline?
Is jouw boekidee überhaupt levensvatbaar? Je weet het niet. Misschien kun je jouw droom beter loslaten. Je tijd nuttig besteden…

Alleen het staat nu al jaren op je bucketlist. Je had het eerste exemplaar heel graag aan een speciaal iemand willen geven. Dat kan nu niet meer. Tenminste niet meer aan die persoon die je in gedachten had.

Sluit je ogen

Je sluit je ogen. Wat nu als jouw boek er nooit komt?
Jouw boodschap is wel belangrijk. Met jouw verhaal ga je mensen raken. Ze gaan nieuwe stappen zetten voor hun persoonlijke of zakelijke succes. Zie het voor je, een boek met jouw naam er op.

Start vandaag

Je gaat helemaal niet wachten. Je begint vandaag en stuurt een e-mail naar dé kleurrijke schrijfcoach of je reserveert meteen een gratis boeksessie voor advies. Over een jaar ligt jouw boek in de (online) winkel. En dan is het zo ver: een boek met jouw naam er op.