Met een goede boekpitch, deel je de eerste klap uitVanochtend om 7:00 ging ik kickboksen. Dat doe ik drie keer per week. Natuurlijk heb ik daar niet altijd zin in. Maar daarna voel ik me geweldig. Ik heb het maar gedaan. Daarnaast heb ik een doel voor ogen en train ik samen met mijn echtgenoot en maken we ook plezier. Ik doe het nog niet zo lang, misschien een maandje nu, maar ik vind het heel leuk. Het is goed voor mijn conditie, ik voel me krachtig en mijn klanten luisteren nu veel beter naar mij ;-) .

Focus

Mijn hoofd is nogal druk en ik soms ook. Trainer Nick hamert dan op focus, want het is wel de bedoeling dat ik de juiste technieken leer. We trainen buiten en ik krijg privé-training. Zo bereik ik het beste resultaat.

Focus is goed voor mij, voor jou en je boek. Een boek werkt heel goed voor je zichtbaarheid. Zo geef je je concurrentie een flinke tik. En met je boekpitch deel je opnieuw een klap uit.

Een goede boekpitch

Stel je komt nu iemand tegen en je wilt iets vertellen over je boek. Hoe doe je dat nu kernachtig? Op zo’n manier dat het meteen duidelijk is waar jouw boek over gaat, wat het lezersresultaat is en waarom de ander zich nu meteen zou aanmelden op jouw nieuwsbrief? Zodat hij op de hoogte blijft van jouw boek of het boek kan kopen als jij klaar bent.

Hoe doe je dat? Met een goede boekpitch. Die goede boekpitch is kort en krachtig en bestaat maar uit enkele zinnen, zodat meteen duidelijk is waar je boek over gaat en waarom iemand het zou willen kopen. En dat is best lastig om te doen. Daarom help ik je daar graag bij tijdens mijn online workshop ‘Zorg voor een boekpitch die mensen raakt!’

Boekpromotie met je boekpitch

Tijdens mijn workshop gaan we samen aan de slag met jouw beste boekpitch. Ben je er bij?

Heb jij al een idee voor je boekpitch? Deel hem dan hieronder. Dan doe je meteen aan boekpromotie.