Met mijn voeten in het zandMijn hoofd is nooit stil. Er zijn taken privé en zakelijk en het zijn er veel. Dan kijken er nog dingen uit het verleden om de hoek of gluur ik naar een verborgen toekomst. Mijn hoofd is nooit stil.

Soms komen er woorden, zinnen en alinea’s en vult mijn hoofd zich met verhalen uit mijn hart en voel ik rust. Ik schrijf aan mijn boek of blogs.

Met mijn voeten in het zand

Vandaag zit ik met mijn voeten in het zand. Het zand voelt koel. De zon verwarmt mijn rug. Het geluid van de zee vermengt zich met de muziek van de strandtent. In de verte zie ik boten en kinderen spelen in de golven. Alles wat ik eet of drink smaakt zout en bevat zand. Ik ben in het nu, er is rust en ruimte voor mij en mijn boek. Ik laat me leiden door mijn zintuigen en mijn hart.

Met mijn voeten in het gras

Ik zit met mijn voeten in het gras. De sprietjes kriebelen onder mijn voetzolen, een madeliefje trotseert mijn grote teen. Ik hoor een van de hanen en ik zie de vruchten aan de bomen hangen. Ik proef van de jam van Rina of een buffelijsje. Hier in Brabant is het leven goed.

Er is rust en ruimte voor mijn boek en voor de boeken van de deelnemers tijdens de schrijfmotivatieweek. We zijn in het nu en laten ons leiden door onze zintuigen en ons hart. De boeken groeien, we schrijven in de natuur.

Rust en ruimte voor je boek

Wil jij ook de tijd hebben voor het schrijven van je boek? Wil je sparren met een schrijfcoach en andere fictie en non-fictie auteurs? Reserveer dan nu jouw plek voor schrijfweek. Ga je mee?