Mijn boek komt er, ooitGeloof me, ik begrijp je. Ik weet hoe het voelt, de worsteling bij het schrijven van je boek en dat alles altijd voorgaat. De deadline die dichterbij komt en toch lukt het niet. Maar ik geloof in jou en je boek. Daarom was ik even jou…

Luister naar je verhaal

“Volgende week heb ik weer een afspraak met dé kleurrijke schrijfcoach. Ik kijk naar mijn lege scherm. Natuurlijk heb ik wel wat geschreven, maar het is vooral knippen en plakken en een zinnetje erbij. En ik wil toch écht. Deze week had ik al mijn afspraken afgezegd. Tijd om te schrijven, tijd voor mijn boek. Maar het leven komt altijd tussendoor. En er zitten nog vier boekideeën in mijn hoofd.  Waarom lukt het dan niet?

Jolanda gelooft in mij, dat zegt ze niet alleen, ik voel het. Maar geloof ik ook in mezelf? Ze heeft natuurlijk gelijk, ik ga veel lezers met mijn boek helpen. Maar de vraag is: Ga ik die belofte wel waar maken? Kan ik aan de verwachting van mijn schrijfcoach en vooral mezelf voldoen? Zit er wel iemand op mijn boek te wachten?

En als ik dat wel doe, wat gebeurt er dan? Al die aandacht en iedereen die er iets van vindt?

Ik ga even stil zijn en luisteren naar mijn verhaal. Wat wil het mij vertellen? En dan vertel ik het daarna in mijn boek.

Mijn boek komt er, zeker!”

Ben jij er klaar voor?

Wil jij nu écht aan de slag en kun je mijn hulp gebruiken? Bij individuele schrijfcoaching krijg je niet alleen feedback, maar blijf ik je ook motiveren om te blijven schrijven. Want een boek met jouw naam er op in mijn boekenkast, blijft mijn uiteindelijke doel.

Wil je eerst advies over jouw boekidee en de strategie die daarbij past? Reserveer dan nu een boekstrategiegesprek.