Raak jij je verhaal kwijt?Mijn Boekplanner zit in een map, al een tijdje eigenlijk. Het is tijd om de map te openen. Ik blader er in en glimlach. December 2018 ging ik naar een huisje in Zeeland om mijn boek af te ronden en pas nu is mijn boek bijna klaar. Geloof me, ik ken jouw gevoel. Ik heb ook een schrijfcoach nodig en af en toe een schop onder mijn kont.

Zeker, ik erken en herken jouw gevoel. De worsteling, het gebrek aan tijd, het leven dat altijd tussendoor komt. De twijfel of er wel iemand op je boek zit te wachten, of je wel een expert bent en eigenlijk wel kunt schrijven. En als een klant belt, dan gaat hij of zij voor. Maar mijn boek is ook belangrijk. En jouw boek ook. Dus hoe ga je ervoor zorgen dat jouw boek er wel komt?

Raak jij je verhaal kwijtRaak jij je verhaal kwijt?

Misschien ben ik te streng. Maar als een boek te lang blijft liggen, raak je de band met je verhaal kwijt. Jij groeit en je verhaal ook. En er komt een moment dat het te laat is voor dit boek. En dat zou toch zonde zijn.

Wat kun je doen? 

Dus ga aan de slag. Wacht niet langer, maar zet vandaag al een eerste stap.

  • Maak een boekplan: bepaal je ideale lezer, schrijf je achterflaptekst, en bepaal de structuur van je boek
  • Maak een schrijfplan: bepaal je deadline, en bepaal wat je wanneer gaat schrijven
  • Ga voor commitment. Jouw boek gaat de wereld een beetje mooier maken. Wie ben jij om je lezers dit te onthouden?

Hoe kan ik je helpen?

Misschien ben je nu al jaren van plan om een boek te schrijven. Het is lastig alleen. Ik ben er om jou te helpen.

  • Ik kan naar je boekidee kijken en je twee tips geven tijdens een gratis boeksessie.
  • Ik geef advies over jouw boek en gaan er ander half uur over sparren tijdens een boekstrategiegesprek.