Samen zijn we sterker als auteursDaar zit je dan weer, aan je bureau, de keukentafel of ergens buiten op een bankje met je notitieboek en een pen. Een boek schrijven is maar een eenzaam gebeuren. Het is ook allemaal lastig uit te leggen aan je familie en je vrienden. Ze vinden het alleen maar geweldig of vragen: ‘Is dat boek nu nog niet af?’, als je weer een afspraak afslaat. Je slaakt een zucht, maar geeft niet op. Gelukkig is hulp en steun bij dé kleurrijke schrijfgroep voor jou en je boek.

Ik herken dit natuurlijk. Bij mezelf en vroeger bij mijn klanten. Natuurlijk die laatsten hebben zeker regelmatig contact met mij. Tijdens schrijfcoaching krijgen ze feedback, een schouderklopje of een schop onder de kont. Maar is meer…

Dé kleurrijke schrijfgroep voor: focus, commitment en inspiratie

Een groep van auteurs, waar je je verhaal kwijt kunt, die je frustratie herkennen en je motiveren… dé kleurrijke schrijfgroep

Focus

Een boek schrijven kan niet zonder focus. Als je die loslaat, komt er altijd iets vóór het schrijven van je boek. Door de berichten in de facebookgroep en de wekelijkse schrijfwebinars houd je focus op je boek.

Commitment

Met roepen dat je een boek gaat schrijven kom je er niet. Dé kleurrijke schrijfgroep draait op commitment voor de groep en het schrijven van je boek. Wekelijks bespreken we je vorderingen en waar je vastloopt. We staan klaar met een schouderklopje, een virtuele knuffel of een zetje zodat je gaat schrijven. 

Kennis

Er zijn 10 online workshops per jaar met steeds weer een ander onderwerp, zodat jouw kennis over schrijven, promoten en uitgeven vergroot. Zo schrijf je een beter boek.

Dé kleurrijke schrijfgroep

De kleurrijke schrijfgroep samen sterkerHet is geven en halen, dit zorgt voor verbinding met de groep. Feedback geven of krijgen op je titel, je achterflaptekst. Wat denk je van boekpromotie, het blijft lastig, maar samen kunnen we zoveel. Samen zijn we sterker en een deel van de groep kan onder voorwaarden zelfs publiceren als kleurrijke schrijver.

 

Wil jij dat ook? Kom dan bij dé kleurrijke schrijfgroep.