Wat doe je als je twijfelt over het schrijven van je boek?

Ik vertel je het in mijn video.

Wat doe je nu als je twijfelt over het schrijven van je boek? Of er wel iemand op jouw boek zit te wachten… en misschien wel of je eigenlijk wel kunt schrijven?

Storm in je hoofd

Het stormt. Soms heb ik dat ook in mijn hoofd. Dan denk ik; ben ik wel goed bezig? Zit er wel iemand op mijn boek te wachten? Kan ik niet beter iets anders gaan doen? Herken je dat? Wat doe je nu als je zo de weg kwijt bent bij het schrijven van je boek?

De kern van je boek

Ga terug naar de kern. De kern van jouw boek. Waarom schrijf je een boek? Wie is je ideale lezer? En waar gaat het nu echt om?
En dat is je boekpitch…
Daarmee richt je je op je ideale lezer, de mensen die in de toekomst jouw boek willen kopen.

Als je die kern goed op papier hebt, dan voel je dat vlammetje weer. De drang om te schrijven en weet je weer waarom je het doet. En het is natuurlijk ook de ideale manier om je boek te promoten en andere mensen kennis te laten maken met je boek.

Start met je boekpitch

Start daar mee. Zet op papier nu: wat is jouw boekpitch?

Kun je daar hulp bij gebruiken? Ik organiseer weer een online workshop ‘Een boekpitch die mensen raakt‘ Misschien zie ik je daar.

Tot later en succes met schrijven…