Welk verhaal draag jij?Dit weekend ging ik wandelen op de Hoge Veluwe. Rond negen uur reden we al het park in om zo de drukte te vermijden. Om de hoek stonden we oog in oog met een edelhert. Hij was niet onder de indruk van ons, wij wel van hem. Mijn wandeling was al optimaal. Een paar uur later kwamen we er weer een tegen, met een nog indrukwekkender gewei.

De natuur brengt me rust en nieuwe inspiratie.

 

Ook in mijn werk ben ik steeds weer onder de indruk, maar dan van de verhalen die mijn klanten als een gewei dragen. Verhalen die in boekvorm anderen raken en de wereld een beetje mooier maken.

Het gewicht van jouw verhaal

Het gewicht van jouw verhaalWat is het gewicht van jouw verhaal? Rust het zwaar op je schouders? Heeft het gewicht voor de lezer? Hoe kun jij het lichter maken?

Delen helpt, als is het maar op papier alleen voor jezelf. Natuurlijk kun je het ook met vrienden delen. Heb je er al ov er nagedacht dat jouw verhaal ook belangrijk is voor anderen? Jouw kennis en ervaring gaat er voor zorgen dat de lezer een stapje zet in zijn persoonlijk of zakelijke succes of dat hij even in een andere wereld stapt.

Dat wil je hem toch niet onthouden?

Als je je verhaal deelt krijgt het gewicht voor de lezers en krijg jij verlichting.

Welk verhaal draag jij?

Welk verhaal draag jij? En hoe ga jij het delen? Laat het hieronder weten.

P.S. Durf jij je verhaal te delen? Neem dan contact met mij op.