Ik ben een dwarsligger. Al sinds mijn 15e. Zelfs als er staat ‘Dwarsligger sta hier’, ga ik liggen. Nee, niet puur om dwars te zijn, heel soms wel, maar omdat het belangrijk is om dicht bij je zelf te blijven en écht waarde te bieden. Dat zie je aan mijn uiterlijk: heftige haarkleur, hoedje en kleurrijke kleding. En in mijn gedrag en bij mijn werk als dé kleurrijke schrijfcoach en fotograaf.

Ik noem een paar voorbeelden:

Schrijven

  • In plaats van mobiele telefoons te verbieden, vind ik dat je ze ook positief kunt inzetten bij kinderen in de natuur. Daarom schreef ik het boek ‘Met je smartphone het boek in’
  • Boeken over schrijven worden meestal geen bestseller. Toch schreef ik verschillende boeken omdat ik geloof dat ze jou gaan helpen bij het schrijven van je blog of boek.

Schrijfcoach

  • Je columns bundelen en daar een boek van maken? In de meeste gevallen ben ik niet erg enthousiast. Je hebt je ideale lezer, klant, veel meer te bieden dan dat.
  • 40 mensen interviewen voor een boek? Plan eerst even een gratis boeksessie in. Na mijn tips ga je een veel beter boek schrijven

Fotografie

  • Natuurlijk ben ik ook heel blij met een (bijna) perfect plaatje van een ijsvogel. Maar een foto met een verhaal waar je langer naar moet kijken, dat vind ik nog veel fijner.
  • Een eigen stijl is belangrijk en ik zie zeker een rode lijn met verwondering, verbinding en verhalen. Maar ik vind gewoon heel veel natuurfotografie interessant en van straatfotografie word ik ook blij. Daarnaast doe ik ook nog fotoshoots in de natuur.
  • Een stockfoto als cover op je boek? Ik ga voor iets dat écht bij jou past. En ook jouw foto op de achterflap of op je site daar wil ik jouw energie in zien.

Dwarsligger

Kortom zoek jij iemand die in het gareel loopt en het altijd met je eens is? Klik dan snel weg. Voor een eigenwijs advies over je boek ben je dan weer aan het goede adres

En vertel eens: waarin ben jij een dwarsligger?