In de voetsporen van je ideale lezerMieke staat op het strand en kijkt in de verte. Is dit nu echt het boek dat ze wil schrijven? Maakt ze straks iemand blij met haar boek? Het lijkt zo veel. Waar moet ze beginnen? En als ze klaar is, hoe gaat het dan met uitgeven en boekpromotie?

Er zit een boek in haar

Ze weet, er zit een boek in haar. En ze kan zoveel mensen helpen met haar verhaal en boodschap. Toch ziet ze er tegenop. Ze heeft geen zin om zelf het wiel uit te vinden.

De zee spoelt rond haar voeten en dan neemt ze een besluit. Ze gaat hulp vragen. Het is tijd voor een schrijfcoach.

Haar voetstappen blijven achter op het strand.

De voetsporen van Mieke

Ik ken Mieke, mijn ideale lezer en klant, door en door. Ik weet dat ze twijfelt over haar boek, maar dat haar verlangen zo groot is. Ze wil vooral waarde geven, maar ze snapt ook dat haar boek heel waardevol zal zijn voor haar lezers, maar ook voor haarzelf en haar bedrijf. Mijn ideale lezer heet eigenlijk Ineke, of misschien wel JOhan en verandert steeds een beetje. Ik loop mee, in de voetsporen van mijn ideale lezer.

Zit er een boek in jou?

Hoe gaat het met jouw boek? Blijf je twijfelen? Heb je een groot verlangen om jouw verhaal te delen en zo de wereld een beetje mooier te maken? Dan loop ik graag mee op jouw pad. Ik stap naast je en wijs je de weg, en stap je in een kuil, dan reik in jou mijn hand en kom je er weer uit. Net zo lang tot je jouw boek in je handen hebt.

Voel je wat dat voor jou betekent?

Reserveer dan een gratis boeksessie of een boekstrategiegesprek en laat je voetsporen achter op deze wereld.