4 stappen ideale lezer klein #infographicEen non-fictieboek schrijf je voor een ideale lezer. Is dat voor jou niets nieuws? Dat is mooi. Ik spreek regelmatig ondernemers die een doelgroep noemen als ik naar hun ideale lezer vraag. Daarom heb ik voor jou een infographic ideale lezer gemaakt.

‘Ik schrijf mijn boek voor mannen tussen de 30 en de 55 met een eigen bedrijf’

Dat zijn er nogal wat en ze hebben hele verschillende problemen. Ga jij die in je boek allemaal oplossen? Kies! Maak één persoon van je ideale lezer, met een uiterlijk en eigenschappen, als een echte bestsellerschrijver. Als jij precies weet voor wie jij je vakboek schrijft, dan weet je ook welke kennis je nu precies moet delen.

Infographic ideale lezer

Tja, die ideale lezer is mijn stokpaardje. Ik vraag er altijd naar als jij een boek wilt schrijven. Dus ik heb een infographic voor je gemaakt, als reminder. Houd steeds je ideale lezer in gedachten als je schrijft.

 

In 4 stappen naar de ideale lezer van je boek #infographic

Wil jij ook aan de slag met je ideale lezer? Download dan nu mijn infographic voor jouw ideale lezer. Zo schrijf je een beter boek en je verkoopt aanzienlijk meer boeken.


Voornaam
E-mailadres
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Jolandapikkaart.nl om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik kan me op elk moment uitschrijven. Lees hier de privacyverklaring.

Gratis format voor het bepalen van je ideale lezer

Wie is jouw ideale lezer? Stel je ideale lezer aan mij voor onder aan deze blog.