Jouw woorden raken hartenMijn laatste boek’ Ik heb altijd schrijfinspiratie – en met dit boek jij ook’, is net verschenen en nu komen de e-mailberichten binnen. Ik zie recensies verschijnen en berichten op social media. Ik word hier zo blij van, daar doe ik het voor. Om jou de kleur te laten zien, je ogen en oren te openen voor de wereld om je heen. Want daar is je bron van schrijfinspiratie, altijd en overal. Dit is mijn doel, kennis delen en mensen raken zodat de wereld een beetje mooier wordt.

Woorden raken harten

En daar ben jij. Je klapt je notitieboekje of laptop dicht. Je kunt helemaal niet schrijven. Het commentaar van je familie zegt genoeg. En als je de berichten mag geloven, vind je toch nooit een uitgever en is de boekenmarkt voor een kleine uitverkoren groep voorbehouden.

Maar ik fluister in je oren:

‘Open je schrijfboekje of laptop. Lees, volg cursussen en blijf schrijven. Want elke auteur is ooit voor het eerst begonnen, heeft geprutst en is afgewezen. Jouw woorden gaan harten raken. Misschien geen duizenden, maar elk hart is er een en zo maak jij de wereld een beetje mooier, zeker die van jou!’

Wil jij meer leren over schrijven, promoten en uitgeven? Ga dan aan de slag met de Boekplanner