Wat doen rust en ruimte voor je boekHet is februari, de zon schijnt volop en ik ben deze week vrij. Ik zie visioenen van veel lezen, mijn hangmat en terrasjes.

Gewoon even niets.

Ik schenk iets te drinken in, pak mijn e-reader, ga zitten en leg mijn benen op een andere stoel en ga lezen. De zon schijnt op mijn gezicht. Twee tortelduifjes slepen met takjes. Ze bouwen een nestje. Te vroeg…

Mijn hoofd bruist

Ik krijg een idee voor een blog en pak een pen en mijn notitieboek. De zon schijnt op mijn gezicht, mijn pen beweegt snel. Inspiratie…

Dan ineens is er een idee voor mijn boek. Mijn hoofd bruist. Snel schrijf ik de blog af en pak een ander notitieboek, speciaal voor dit boek. Ik begin te schrijven. Het lied van verschillende vogels is mijn achtergrondgeluid. Ik hoor en zie verder niets meer.

Inspiratie uit de natuur

De natuur inspireert mij. Juist als ik niets doe, doe ik veel. Ik mijmer en er komen steeds meer ideeën voor mijn boek en mijn blogs. En ik schrijf… heel ontspannen, net als op vakantie. Dat doen rust en ruimte voor mij.

Rust en ruimte voor je boek

Daarom ga ik regelmatig even weg, met mijn gezin, alleen of voor een schrijfvakantie. Omdat rust en ruimte om je heen voor zoveel energie zorgt dat je grote stappen zet voor je boek.