Mijn woonboerderij

Ik loop met mijn blote voeten over het vochtige gras. Ik pluk wat madeliefjes en maak een krans voor in het haar van mijn dochter. Onze kat scharrelt rond mijn voeten. De vogels begroeten mij vanuit de boomgaard. Ik pluk een rode glimmende appel, wrijf hem langs mijn jurk en begin te eten. De zon schijnt al zachtjes over onze woonboerderij. Ik sta op en gooi het klokhuis bij de kippen. Ik til mijn jurk op en draag vier eitjes mee naar de serre, waar ik de lange tafel al heb gedekt. In huis is het nog stil. Ik heb alle tijd om de geitjes en de konijnen eten te geven voordat de rest van het gezin ontwaakt. Als ik tijd over heb ga ik in mijn schrijfhuisje in de tuin verder schrijven aan mijn derde boek.

Watervallen MauiOver een maand ga ik met 4 VIP-klanten naar Maui (Hawaii) om te werken aan hun bestseller. Natuurlijk gaan we ook naar de bultruggen kijken die uit het water springen en snorkelen zodat we de mannetjes voor hun vrouwen kunnen horen zingen. In een paradijs genieten van de natuur en schrijven aan je boek. In 1996 keek ik naar de walvissen, at ik papaja’s uit de tuin en liet ik mij schoonspoelen in de watervallen. En nu ga ik terug, terug om te doen wat mijn pad is: jou een podium geven voor je verhaal via een boek. Verhalen waarbij de lezers inzichten krijgen en nieuwe stappen zetten in hun persoonlijke of zakelijke successen. Zo raken we mensen aan en maken we de wereld een beetje mooier. Deel jouw verhaal met de wereld. En als je even weg bent van je eigen vertrouwde plek, helemaal in jouw verhaal, dan creëer je magie….

Schrijven en de natuur

bultrug Maui

Je las net mijn droom en elk dag zet ik nieuwe stappen om die droom te bereiken. Zie je die reis naar Maui al voor je? Ik ook, maar nog even geduld. Nu woon ik nog in een hoekhuis vlakbij een prachtig bos. Maar voor mij is het wel al zo’n normale combinatie: ruimte voor rust, creativiteit en inspiratie. Dit deel ik graag met jou. Daarom heb ik, voordat we naar Maui vertrekken, andere mooie plekken in de natuur uitgekozen om met jou te schrijven. Hiermee help ik jou met het schrijven en promoten van je boek. Ik organiseer nu al schrijfweken en ik vond zelfs al een paradijsje voor jouw schrijfvakantie, wat dichterbij en betaalbaarder dan Maui.

Schrijven in het bos

Misschien moet je nog even wachten voor je samen met mij op Maui aan je boek werkt, maar we kunnen nu al aan de slag en heerlijk schrijven midden in de natuur in Nederland, tijdens een schrijfweek. Zet je zintuigen open en ga naar buiten. Luister naar de vogels, begroet de koeien en ruik aan de vele bloemen. Vijf hele dagen alleen voor jou en de verhalen die al in jou aanwezig zijn.

Als jouw schrijfcoach zorg ik ervoor dat de inspiratie blijft stromen en je blijft schrijven.

Is het jouw droom om een boek te schrijven? Zet dan vandaag al een stap en kies voor jezelf en je boek! Zet nu je eerste stap…

Deel je jouw droom hieronder?