Welke jurk trek ik aan op jouw boekpresentatie12 boekpresentaties bezocht ik dit jaar. Dat vind ik persoonlijk best veel. Voor mij is dat de bekroning van een schrijfcoachingstraject. Ik reis er het land voor door met het openbaar vervoer, trek een mooie jurk aan en zet een hoedje op.

Graag ga ik met de auteur op de foto en neem een gesigneerd boek mee naar huis. De boeken van mijn klanten hebben een eigen plank in mijn boekenkast. Ze zijn allemaal verschillend, je hoort de stem van de auteur en ziet het terug in de cover. Maar de boeken zijn ook een beetje mijn kindjes.

Een boek met jouw naam erop

Misschien heb jij alleen nog maar een boekidee, of ben je al aan het schrijven. Maar als je het verlangen voelt van een boek met jouw naam erop, dan werk je nu al met kleine stapjes naar je boekpresentatie toe. Hoe maak je dat concreet en zorg je ervoor dat jouw boek er écht komt? Je hakt het hele traject in stukken, begint bij de structuur, bewaakt je schrijftijd en je zoekt hulp in de vorm van een professionele schrijfcoach of bijvoorbeeld een buddy.

Boeken van klanten van de kleurrijke schrijfcoach

Boeken van mijn klanten

De bekroning op mijn werk

Als ik auteurs begeleid bij het hele traject van boekidee tot boekpresentatie, dan zorg ik er ook voor dat ik bij de boekpresentatie ben. Want daar doe ik het voor. Een boek met de naam van de auteur er op. Het is de bekroning op onze samenwerking en een nieuwe stap in het leven en voor het bedrijf van mijn klanten. Want een boek geeft kleur aan je leven en je bedrijf.

Welke jurk trek ik aan op jouw boekpresentatie?

Heb jij een boekidee of ben je al gestart met het schrijven van je boek en wil je persoonlijke schrijfcoaching? Neem dan contact met me op, of reserveer meteen een gratis boeksessie, zodat we samen kunnen bepalen welk traject het beste bij jou en je boek past.