Laatst vroeg iemand aan mij. “Wat is er zo uniek aan jou, waarom zouden mensen nu juist voor jou moeten kiezen als Wie is jouw ideale schrijfcoach?schrijfcoach?”

Ik geloof niet zo in concurrentie. Andere schrijfcoaches hebben een andere ideale klant, werken op een andere manier, zijn iemand anders. Het is erg belangrijk dat je iemand kiest die bij jouw doel past. Vraag eerst een persoonlijk gesprek aan, dan weet je of het klopt. Ik wil altijd een verbinding voelen met mijn klant en de insteek van zijn boek.

Samen met een schrijfcoach werken aan jouw boek

Ik geef jou een podium voor je verhaal in een boek. Ik help je om in jezelf te geloven en de power te krijgen om het boek er echt te laten komen. Een authentiek boek met niet alleen jouw verhaal maar ook jouw stem er in. Ik ga pas werken met jou als ik in jouw boek geloof, als ik er samen met jou voor wil gaan. Van het bepalen van je ideale lezer tot de achterflap, tijdens je vreugde als het lukt en tijdens je frustratie als er even niets op papier komt. En ik hang nu vast een nieuwe jurk klaar voor jouw boekpresentatie. Want het is jouw boek, jij schrijft het, jij promoot het, maar ik sta aan je zij bij elke stap die je zet.

Wil jij waarde toevoegen voor jouw lezers?

Zoek je een ghostwriter of een quick fix om je boek in een weekend of een maand te schrijven? Wil je je boek alleen maar schrijven voor je marketing? Zoek een andere schrijfcoach. Zeker, je boek is een uitstekende marketingtool. Maar mijn klanten hebben als eerste doel om hun kennis te delen, om waarde toe te voegen aan de zakelijke of persoonlijke successen van hun lezers. Om zo de wereld een beetje mooier te maken. En dat dat uitgangspunt ook nieuwe klanten op gaat leveren lijkt mij duidelijk, maar dat is een logisch gevolg.

Wil je je boek in een weekend of een week schrijven aan de hand van een format? Waarom? Zodat er straks een hele reeks boeken verschijnt met dezelfde vorm? Wees authentiek, jouw boek hoeft niet origineel te zijn, maar blijf jezelf. Als ondernemer en mens heb jij een verhaal, deel dat op jouw manier. Een goede schrijfcoach haalt dat verhaal naar boven, maar het blijft jouw verhaal.

Even snel je boek schrijven? Mensen die mij een beetje kennen weten, ik ben snel. Maar een boek schrijven is ook een leerproces voor jezelf. Niet alleen hoe je een boek schrijft, maar je zult nieuwe dingen ontdekken van jezelf, over je expertise en jouw pad. En dat is mooi, gebruik dat. Zodat jij over een half jaar niet alleen een boek hebt geschreven, maar ook nieuwe inzichten hebt en veel mensen hebt geraakt met jouw boodschap. Want een authentiek boek heeft impact.

Ben jij mijn ideale klant?

Moet iedere ondernemer een boek schrijven? Ik heb dat inderdaad een tijdje geroepen en ja dat kan. Maar ik begeleid ondernemers die een boek willen schrijven met impact voor de lezer, een boek dat bijdraagt aan de zakelijk of persoonlijke successen van de lezer.

Voel jij je aangesproken? Dan begeleid ik jou graag als schrijfcoach 1 op 1 of in een kleine groep, of via mijn online training, maar altijd met persoonlijke begeleiding en ook live of tijdens een schrijfvakantie. Keuzes genoeg. Het is bijna altijd maatwerk.

Ben ik jouw schrijfcoach?

Dus ga jij voor waarde toevoegen, authenticiteit en begrijp je dat je echt tijd vrij moet maken voor het schrijven van een boek? Zoek jij een schrijfcoach die aan je zij staat tijdens het schrijven, promoten en publiceren van je boek en die zorgt dat je je eigen deadlines ook haalt, dan ben je aan het goede adres.

Neem contact op dan plannen we een gratis boeksessie in om te bepalen of we samen willen gaan werken en hoe.

Jolanda Pikkaart dé kleurrijke schrijfcoachJolanda Pikkaart – dé kleurrijke schrijfcoach

“Ik help jou als ondernemer om een boek te schrijven met impact, zodat de lezers nieuwe stappen zetten in hun persoonlijke of zakelijke succes. Als dé schrijfcoach voor authentieke ondernemers die waarde willen toevoegen, sta ik bij alle stappen van het schrijven en promoten van je boek aan je zij. Want een goed boek is een authentiek boek waar de lezer het beste van jou en je expertise in vindt.”