Daar sta je dan. Op het podiumIk sluit mijn ogen en daar sta je dan. Op het podium in het licht of in een boekwinkel met je boek in je handen.

Ik ben op je boekpresentatie in een nieuwe jurk. Want dat is voor mij de bekroning van een mooie samenwerking tijdens een VIP-jaarprogramma. Individuele schrijfcoaching is maatwerk en ik denk graag mee van je boekidee tot je boekpresentatie.

Durf jij op het podium?

En hoe is het nu met jouw boek? Zit je nog in de droomfase, ben je al begonnen of ben je halverwege gestrand?

Wat heb je nodig om over maximaal een jaar, ook op het podium te staan? Waar kun je hulp bij gebruiken? Misschien zie je op tegen het hele traject van plannen, structuur, schrijven, promotie en publiceren? Ik ontzorg je graag, een jaar lang en denk met je mee..

Sluit je ogen eens.

Het is een jaar verder. Hoe voelt het nu om je boek vast te houden? Zie je je naam erop? Lees het eens hardop voor…Als je het goed doet, gaat je boek je klanten opleveren.

Je eerste stap

Wat is nu je eerste stap? Reserveer een boekstrategiegesprek met mij en we sparren 1 ½ uur over de stappen voor jouw boek en je boekidee. Wat heb je te verliezen? Tot 8 juni kun je met korting boeken.

Daar staat ze dan. Boekpresentatie HartmamaDaar staat ze dan

Het is de dag voor Moederdag en weer ben ik op een boekpresentatie. Dit keer van Susan van der Beek. Ze heeft het boek Hartmama geschreven. Ze straalt in haar nieuwe jurk. Wat zal dit boek de lezers veel opleveren. En over een jaar hoor ik graag van Susan wat dit boek allemaal voor haar en haar bedrijf gedaan heeft.

Wil jij dat ook?

Is dat ook jouw droom? Wil jij een jaar samen met mij werken aan je boek? Dat kan. Ik heb weer plek voor een VIP-klant en vanaf 15 juni gaan mijn prijzen omhoog. Maar als je voor die tijd boekt, ontvang je €500 excl. btw aan korting. Neem snel contact op voor een kennismaking

Neem snel contact op voor een kennismaking of reserveer meteen een boekstrategiegesprek met korting.