Volg je droom

Durf jij de sprong naar je boek te nemen?De zee roept van een afstandje naar mij. De golven rollen van links naar rechts en ketsen uit elkaar op het strand. Het geluid vormt zich als een ruisend geheel met de wind, die speelt met mijn oorbel. Mijn jurk wappert rond mijn benen.

Een vochtige ziltige lucht dringt in mijn neus. De geur van leven. En als ik mijn ogen sluit, ruik ik zelfs een vleugje Engelse thee, gevangen door de wind.

Ik start mijn dag met mijn voeten in de zee. Mijn haren gaan overeind, het kippenvel rolt van mijn tenen naar mijn armen. Ja, het is koud. Maar dit is wat ik wil. Ik leef.

Als de zee mijn voeten loslaat, schuift het zand onder mijn lichaam vandaan. Het kind in mij ontwaakt. Ik spring… en nog een keer. De natte zoom van mijn jurk zuigt zich vast aan mijn benen. Ik loop het strand op. Ik weet waar ik voor ga. De wind werkt samen met de zon en droogt mijn benen.

Ga jij voor je boek?

Wat doe je als jij op het strand loopt? Spring je in de zee? Dat geldt ook voor je boek. Misschien droom jij al jaren van het schrijven van je boek, maar…

Er is altijd een maar. Wanneer begraaf je die in het zand? Er komt een moment dat je niet meer kunt roepen dat je een boek gaat schrijven, ooit.

Waar wacht je op?

Durf te springen!

Durf een boek te schrijven

foto Marije van den Bovenkamp

Ik daag je uit. Neem vandaag de eerste stap. Die is niet zo ingewikkeld. Je hoeft alleen maar contact met mij op te nemen. Samen kijken we dan hoe ik jou het beste kan helpen bij het schrijven en promoten van je boek. Ik wacht op jouw sprong. Geloof me. Het is ondiep water en ik kan goed zwemmen. Ik neem je bij de hand in het hele traject van het schrijven, promoten en publiceren van je boek en ik help je met je mindset.

Durf!