Een boek schrijven. Ga van dromen naar beslissen!Droom jij van het schrijven van je boek? Dat is zo herkenbaar. Ik was 13 en mijn droom was: een boek schrijven… Jaren gingen voorbij. Ik publiceerde wel korte verhalen, maar pas in 2014 publiceerde ik mijn eerste boek. Dit jaar verschenen ‘de Boekplanner – 52 weken focus op je boek’ en ‘Zorg dat jouw boek er wél komt – Tips en trucs van experts’ en volgend jaar verschijnt er weer een boek. Ik heb de smaak te pakken.

Een boek schrijven

Voel jij dat intense verlangen om nu écht je boek te schrijven en te publiceren? Wil jij je lezers waarde geven en nieuwe stappen laten zetten in hun zakelijke of persoonlijke succes? En zo jouw verhaal delen met de wereld? Staat een boek schrijven bovenaan je bucket list? Dan is het tijd voor je boek! Maar hoe zorg je er nu voor dat dat een succes wordt? Dat jouw boek straks ook in de (online) winkel ligt?

Jouw boek ook een succes?

Succes komt van binnenuit. En het begint met jouw beslissing. Een droom is geen beslissing maar een wens. Wat houdt je tegen?

Voordat jij je boek gaat schrijven en promoten, is het belangrijk dat jij écht gelooft in jouw boek. Dat dat succes voor jou klaarligt om te grijpen. Dat jouw ideale lezer met smart zit te wachten op jouw bestseller.

Van DROMEN naar BESLISSEN

De tijd van dromen over het schrijven van je boek is voorbij. Nu is het voor jou tijd om van DROMEN naar BESLISSEN te gaan.

Succes is het resultaat van jouw beslissing en steeds weer de juiste actie ondernemen. Hulp te vragen bij een professional en te besluiten om er nu écht voor te gaan. Ruimte vrij te maken voor het schrijven van je boek en te gaan voor focus en commitment. Zodat jouw boek ook echt in de winkel komt.

Zie je het voor je?

Ik ga je helpen…

Dit jaar heb ik nog 1 plek vrij om jouw boek een megaboost te geven.

Met mijn BoekBoost: persoonlijke coaching met 3 VIP-dagen

In 3 dagen gaan we samen heel veel werk verzetten voor jouw boek. Je boek krijgt echt een BOOST. Afhankelijk van jouw behoefte en de fase van je boek, gaan we werken aan de structuur, je manuscript, je boekpromotie, het uitgeven van je boek. of een verdienmodel maken van je boek.

Zo kan niets jouw boek nog tegenhouden en gaan we voor:

• Focus
• Commitment
• Ondersteuning
• Begeleiding

Zorg dat jouw boek er wél komt! Ik ga alvast shoppen voor een nieuwe jurk en een hoedje voor jouw boekpresentatie.

BoekBoost

BoekBoost een boek schrijven
Ga jij nu van DROMEN naar BESLISSEN en ga jij een boek schrijven? Benieuwd naar de BoekBoost en je investering? Kijk dan snel HIER!

Wil je eerst even met mij sparren Om te kijken of er een match is tussen jou en je schrijfcoach? Reserveer dan een gratis boeksessie.