Een nieuw schrijfjaarAfgelopen zondag was ik jarig, alweer een jaar voorbij. En wat is er veel gebeurd. En veranderde veel in de wereld en bij mij. Eindelijk kreeg ik een kantoor. Wat was ik blij, een eigen plek, en elke dag zoefde ik naar Soest op mijn stoere fiets. Zelfs aan de regen kon ik wennen, want ik kocht een mooie knalrode regenjas.


Mijn kleurrijke schrijfgroep kwam in de trainingsruimte bij elkaar en we schreven. Er ontstonden mooie verhalen en nieuwe boeken van de kleurrijke schrijvers zijn onderweg.

Lockdown

En toen was het maart, eerst werd ik ziek. Wel drie weken lang, waarschijnlijk was het gewoon griep en daarna veranderde er heel veel. Natuurlijk hoorden we wel over corona, maar het leek nog zo ver weg. Op 13 maart kwam de Lockdown en vanaf dat moment bleef ik thuis. Hoe ging het met jou? Misschien verstomde je stem of pakte je juist je pen op.

Maanden zat ik met mijn gezin thuis en eerlijk gezegd ging het best heel goed. Allemaal onze eigen plek voor het werk of school. Ik volgde het nieuws, gaf mijn trainingen online en zoomde wat af. Veel van mijn klanten sprak ik toch al heel lang al via de computer.

Het was niet allemaal fijn. De schrijfweek in Brabant moest ik verzetten naar september (er is nog 1 plek) en de schrijfweek in Italië ging helemaal niet door. Ook voor onze zomervakantie zochten we maar een andere bestemming. Maar niemand in onze directe omgeving werd ziek.

En langzamerhand, stapje voor stapje, kwam het gewone leven weer terug. En op mijn verjaardag gingen we als gezin dan ook lekker uit eten.

Een jaar is voorbij

Een jaar is voorbij en wat gebeurde er veel, geldt dat ook voor jou? Mijn boek is bijna af, en ik heb al aantekeningen voor een nieuw exemplaar.

Van iemand die, omdat het nu eenmaal moet, naar de sportschool ging, ben ik veranderd naar iemand die drie keer per week ‘s morgens om 7:00 uur gaat kickboksen. En ik vind het zo leuk. Ik kan het niet meer missen. Daarnaast probeer ik veel te wandelen en let ik op mijn voeding. Wie had dit een jaar geleden kunnen denken.

En niet alleen bij mij veranderde er iets. Er verschenen afgelopen jaar ook weer veel boeken van mijn klanten. Boeken vanuit hun vakgebied, ervaring, expertise, kennis en hun een eigen leven. Zo veranderde ook iets bij hen en bij hun lezers.

Tijd voor je boek?

Er is weer een jaar voorbij en wat is er veel veranderd. En sommige dingen veranderen misschien nooit meer, omdat wij zijn veranderd en anders tegen het leven aan kijken. Daarom krijg ik veel meer telefoontjes en e-mailtjes dan vroeger. Mijn klanten begrijpen het, nu is de kans, nu is het tijd voor je boek. Waarom zou je nog wachten? Dat is mijn vraag aan jou, waarom wacht je nog? We hebben het afgelopen jaar gezien hoeveel dingen overhoop gegooid kunnen worden.
Wat zijn jouw dromen? Wat wil je nog zo graag doen? Is dat een boek schrijven? Wat houdt je dan tegen?

Stel je voor, volgend jaar. Dan is er weer een jaar voorbij en wat is er dan veel veranderd. Jouw boek ligt in de online winkel. Je hebt het maar gedaan. Welke gevolgen heeft dat voor jou, je bedrijf en de lezers?

Zie het voor je, volgend jaar? Ga er dan voor. Ik sta graag naast je en help je bij alle stappen van het schrijven, promoten en publiceren van je boek en zo de groei van je bedrijf.

Waar wacht je op?

Wil je dit jaar samen stappen zetten met individuele schrijfcoaching? Wacht dan niet langer. Op 22 juli gaat de prijs van mijn vip-programma omhoog. Dus reserveer nu jouw plek. Ik heb er nog maar drie beschikbaar.

Tot 1 september krijg je van mij cadeau als je voor 22 juli boekt. Dus je betaalt dan niet de prijsverhoging en hebt meer dan een maand langer de tijd. Je kunt deze zomer al beginnen met schrijven. Jouw jaar gaat nu in…

vliegende start boek

 

P.S. wil je mij eerst spreken? Reserveer dan een gratis boeksessie.