Boekplanner & tips en trucsHoe zou het zijn als je een planner zou hebben voor je boekproject? Want dat het een enorm project is, dat weet je inmiddels, toch? En als je mij volgt, dan weet je ook hoe belangrijk de structuur is en dat je vanaf je eerste woord al aan de slag gaat met je boekpromotie. Toch blijft het vaak lastig om focus op je boek te houden en om je deadlines te halen.

 

 

 

Goed nieuws!

Jolanda Pikkaart Esther van der Ham auteursDe afgelopen maanden heb ik in het geheim met Esther van der Ham (uitgever en auteur bij Droomvallei Uitgeverij) gewerkt aan een boekplanner, speciaal voor jou. En daar hoort een boek bij met de titel: ‘Zorg dat jouw boek er wel komt’, boordevol tips en trucs voor het schrijven, promoten en publiceren van je boek. Want behalve een planner wil je natuurlijk ook informatie en inspiratie over de stappen die erbij horen.

Daarom vind je in onze boekplanner onder andere:

  • ruimte voor een mindmap, je ideale lezer en je boekpromotie
  • 52 weken kalender voor al je acties
  • heel veel praktische schrijftips van 2 ervaren experts
  • ruimte voor je eigen schrijfplan en evaluatie
  • een online programma voor je boekplanning
  • een bijbehorend boek met tips en trucs.

 

Hoe zou het zijn een planner voor je boek?

Boekpresentatie Boekplanner

Nog even geduld. De Boekplanner verschijnt op 7 april. Dan is onze boekpresentatie. Je bent welkom. Kun je niet komen? Je kunt de boeken nu al reserveren.

Jolanda en Esther

p.s. wil je op de hoogte blijven? Kijk dan op de site van de Boekplanner.