Jouw boek als steen in het waterNu jij!

Mijn vader deed het voor. Hij zwaaide met zijn gespierde arm en gooide een platte steen over het water. De steen ketste een keer of 5 op het wateroppervlak voor hij naar de diepte verdween. En dat niet een keer, maar steeds weer.

Ik keek vol bewondering naar mijn vader, hij was erg goed in fysieke dingen. Sommige dingen heb ik niet van hem geërfd. Mijn zusje liet haar steen twee keer ketsen.

Als de steen mijn voet niet raakte of achter mij viel, was ik al bijna blij. Mijn vader zuchtte.

Hij bleef maar uitleggen wat ik fout deed. En ik probeerde het nog een keer, en weer hoorde ik een grote plons, maar het water bleef wel langer natrillen.

Jouw boek als plons of rimpeling

Er zijn al zoveel boeken over mijn onderwerp geschreven. Wie zit er nu op mijn boek te wachten?

Jouw ideale lezer!

En ook al zijn dat er geen 100.000. Stel je voor dat een lezer zo geraakt is door jouw boek dat hij/zij nieuwe stappen zet. Hoe zou dat zijn? Jouw boek veroorzaakt zeker een rimpeling en die kring gaat zich uitbreiden. Of misschien is het een grote plons en schrijf je een bestseller of is het een golf en schrijf je een everseller. In ieder geval, jouw boek doet er toe. Dus luister naar je ideale lezer en naar je hart. Welk verhaal wil jij delen en voor wie? Het is nu tijd…

Het is tijd om te gooien

Ben je al zover? je kunt natuurlijk blijven zwaaien, het kan altijd beter. Zoek de beste steen, de juiste rivier en het juiste moment van de dag. Maar misschien is het tijd om te gooien en jouw verhaal los te laten. Het is tijd voor jouw boek. Neem je vandaag de eerste stap en neem je contact met mij op?

Laat je onder dit blog weten of jij nu durft te gooien? Welke stap zet jij vandaag voor je boek?