Ben jij ook thuis? Laten we samen schrijven…

Laten we samen schrijven...Ik zal eerlijk zijn ik heb geen plan. Ik heb sinds 1 december een fijn kantoor. Maar vanaf maandag werken wij hier thuis. Mijn workshop zet ik om naar online en ik volg het nieuws. Het zal allemaal een uitdaging zijn, twee ondernemers en twee pubers in een huis.

#samenschrijven
Wat ik wel heb is een idee. Laten we ons niet alleen op het virus, maar ook op schrijven richten. Want misschien ben/werk jij nu ook thuis. Daarom gaan we samen schrijven, wel lekker veilig, ieder op onze eigen plek. Gewoon omdat het fijn is. Zolang het voor het coronavirus nodig is dat we ons afzonderen, ontvang je elke maandag en vrijdag van mij een schrijfoefening en kun je terecht in de Facebookgroep ‘Samen schrijven’. Zo heb je  iets om naar uit te kijken…

Doe je mee
Het is gratis en zo delen we samen iets moois. Je kunt schrijven voor je blog, boek of gewoon omdat het fijn is. Mis je een dag? Je kunt niet achterlopen, alleen maar samen schrijven. Een moment  alleen voor jou.

Doe je mee? 

Succes met schrijven…