Morgen doe ik het anders met mijn boekMorgen doe ik het (anders)… Hoe vaak roep jij dat? Ik geef toe dat ik dat heel vaak denk. Maar toch loopt dan weer mijn mailbox vol, kan ik mijn NS businesskaart weer niet vinden en staan er meer taken in mijn agenda dan ik tijd heb. Herken je dat?

Gelukkig schreef mijn VIP-klant Ineke Swart-den Boer daar een boek over: ‘Morgen doe ik het (anders)’.

Wat is jouw plan?

Als jij mijn schrijfblog leest, wil jij het ook anders. Je wilt een boek schrijven. Je wilt je kennis en ervaring structureren en delen met anderen. En je wilt vooral jouw lezers verder helpen. Dat zijn prachtige doelen! En dat gaat je zeker lukken als je het vanaf morgen anders gaat doen. Want wees eens eerlijk:

  • Heb jij je doel goed voor ogen? Is het SMART?
  • Is je blauwdruk of je boekplan al klaar?
  • Schrijf jij elke dag?
  • Heb je al nagedacht over je boekpromotie?
  • Weet je hoe en waar je wilt publiceren?
  • Ga je je deadline halen?

Het zijn maar een paar vragen. Het is lastig om focus te houden, commitment te voelen bij het schrijven van je boek en om nieuwe gewoontes aan te leren.

Tijd en focus

Gelukkig heb ik veel geleerd van Ineke en haar bedrijf. Mijn mailbox is nu regelmatig leeg. Mijn administratie is mijn valkuil, daarom kijkt ze elk kwartaal even mee. Zo heb ik meer tijd en focus voor dat waar ik goed in ben: jou helpen bij het schrijven, promoten en publiceren van je boek.

Doe jij alles alleen?

Hoe zit dat nu met je boek? Doe jij alles alleen? Of kun je wel wat hulp gebruiken? Het is fijn als iemand meekijkt, je overzicht geeft over de stappen die nog komen. Dan schrijf je sneller een beter boek. Dus begin met mijn gratis online training of neem contact op voor persoonlijke begeleiding.

Wat ga jij vanaf vandaag anders doen? Deel het onder dit blog.

 

Morgen doe ik het andersp.s. Ineke Swart-den Boer is een Out of The Officemanager. Schrijvend ondernemer en auteur van het boek ‘Morgen doe ik het (anders) – Hoe jij als ondernemer meer uit je dag haalt.’