schrijfcadeaus onder mijn virtuele kerstboomIk ben dol op de feestdagen. We spelen een spel op sinterklaasavond en de grappige cadeaus rouleren van eigenaar. Op 7 december komt onze adoptiekerstboom weer logeren, we hangen er lampjes in en paarse kerstballen en onder de boom komen elke dag meer cadeaus.

Ik houd van delen en daarom heb ik ook een virtuele kerstboom met daaronder schrijfcadeaus van mezelf en van enkele andere experts die ik waardeer. Zo ga jij nog een beter boek schrijven en promoten. En met jouw boek maak je straks de wereld een beetje mooier. Is dat geen mooie kerstgedachte? Dus kies jouw presentjes en pak ze maar uit.

Een stapel schrijfcadeaus voor het schrijven van je boek en je boekpromotie:

  1. Wil je een boek schrijven? maar waar begin je dan? Met mijn gratis online training ‘Start met je boek‘!
  2. Heb je ooit genoeg inspiratie? Download een speels Schrijfinspiratieboek.
  3. Schrijftips zijn altijd handig. Ben je ondernemer en wil je een boek schrijven? Meld je aan voor de schrijftips van Esther van der Ham.
  4. Welke stappen zijn er bij het schrijven, promoten en publiceren van je boek? Met deze checklist kun je meteen aan de slag.
  5. Wil je weten wat er al over jouw onderwerp is geschreven? Of ligt er een stapel boeken klaar voor je research? Volg een webinar snellezen en ga aan de slag met de tips.
  6. Voor boekpromotie is bloggen onontbeerlijk. Met de 5 tips om te bloggen over je bedrijf van Marije van den Bovenkamp weet jij de eerste stappen.
  7. Met je boek en bedrijf in de pers, daar droom je van. Linda Graanoogst heeft voor jou  een e-book ‘Hoe je met gemak in het nieuws kunt komen’
  8. Hoe doe je dan nu boekpromotie? Denise Hulst heeft 21 tips.
  9. Video is hot en je kunt het goed inzetten voor je auteursbranding. Aletta Armee heeft een gratis videoserie: 26 stappen naar meer zichtbaarheid
  10. En dan is het tijd voor je boekpresentatie. Hoe ga je die organiseren? Ineke Swart- den Boer heeft een checklist voor evenementen.

Ik wens je fijne feestdagen toe en een mooi schrijfjaar. En is 2020 het jaar van jouw boek? Neem dan contact met mij op en sluit je aan bij dé kleurrijke schrijfgroep.