Het schrijfinspiratieboek van dé kleurrijke schrijfcoach

Schrijven. Ik zou het niet meer kunnen missen. Maar soms vergeet ik het toch. Omdat ik niet met een boek bezig ben, het te druk heb of gewoon geen inspiratie heb. En dat is zonde. Want schrijven is leuk, ontspant, stimuleert je creativiteit en is helend. Daarom heb ik een ‘schrijfdingenboek’ vol schrijfinspiratie voor je gemaakt. Zodat je de komende dagen elke dag iets nieuws kunt proberen en je eigen ideeën kwijt kunt.

Schrijven is een ambacht

Je hebt een eigen schrijfstijl en sommige auteurs hebben echt talent. Maar schrijven kun je ook leren. Hoe zorg je er nu voor dat je steeds beter gaat schrijven?

Vraag het aan andere auteurs of aan schrijfcoaches. Ze zullen allemaal zeggen dat je zult moeten blijven oefenen en schaven om steeds beter te gaan schrijven.

 

Ik geef je 10 tips:

  • Hoe doen andere auteurs dat? Waarom vind je een boek goed of slecht?
  • Schrijf elke dag, al is het maar een alinea.
  • Speel met taal.
  • Probeer nieuwe dingen uit.
  • Doe schrijfoefeningen.
  • Schrap.
  • Vraag feedback.
  • Werk met een schrijfcoach.
  • Praat met je lezers.
  • Probeer een andere vorm of insteek.

Zo begon ik met de cursus 30 dagen tekenen. Een natuurtalent ben ik niet. Maar ik genoot van de opdrachten en het spelen met mijn creativiteit. Soms was ik best tevreden. Wat ik vooral leerde was dat het niet perfect hoeft. En ik kreeg meer inspiratie. Niet alleen maakte ik mijn eigen tekendingenlijst, maar verzamelde ik voor jou ook schrijfideeën in mijn Schrijfinspiratieboek. Is het perfect? Nee, zeker niet. Maar laat dat het perfect moet zijn eens los. Ook bij je eigen schrijfsels.

Schrijfinspiratieboek

Alleen, soms het lukt het je niet om verder te schrijven aan je boek. Of je hebt geen inspiratie. Daarom heb ik voor jou een schrijfinspiratieboek gemaakt. Het e-boek is speels en vol ideeën, 90 zelfs. Natuurlijk kun je je tip 1 voor 1 opvolgen, maar er zijn ook lege pagina’s, zodat je die erbij kunt schrijven. Of nog leuker, je stuurt ze naar mij. Wie weet… misschien komen ze in de update te staan.

Dus wil jij meer inspiratie voor het schrijven van je verhaal, gedicht of boek? Vraag dan nu het schrijfinspiratieboek aan. Het is gratis.


Voornaam
E-mailadres
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Jolandapikkaart.nl om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik kan me op elk moment uitschrijven. Lees hier de privacyverklaring. Lees hier de privacyverklaring.

Welke andere schrijfideeën heb jij?