Shoppen met dé kleurrijke schrijfcoachAls auteur en lezer omring je je natuurlijk graag met boeken. Maar dat is natuurlijk nooit genoeg. Wil je ook andere attributen die je helpen herinneren dat het tijd is om te schrijven om te lezen? Dan heb ik de oplossing. Dé kleurrijke schrijfcoach ging voor je shoppen. Want ik heb een boekenrokje en een letterrokje, maar ook kettingen, oorbellen en bekers met boeken. Pak je pinpas vast. We gaan samen winkelen. Misschien is er iets voor jou bij.

  1. Mijn favoriet is AnderWereld een online winkel met niet alleen magische boeken maar ook: Boekenleggers, sieraden met boeken, book love mokken, boekige theelepels, maar ook ‘Read happily ever after’ thee.
  2. Bij Publisher you kun je je eigen teksten over boeken op een t-shirt of tas laten zetten. Wat denk je van een t-shirt met de titel van je boek? Dan doe je de hele dag aan boekpromotie.
  3. Word je steeds gestoord bij het schrijven? Dan is het tijd voor een waarschuwing. Koop een beker met de tekst: Shut up, I ‘m writing (of reading).
  4. Irene Berk-de Vries schrijft niet alleen een boek, maar maakt ook tassen op maat. Zoals bijvoorbeeld mijn boekentas, daar kunnen ook andere dingen in dan boeken.
  5. Wil je kaart of brieven bewaren? Dan is een boekenbox een idee.
  6. Tijdens een schrijfdag leef ik op espresso. Wat nu als je tijdens het drinken een idee krijgt? Dan schrijf je het gewoon op je mok.
  7. Als je leest of schrijft, heb je natuurlijk wel licht nodig. Er is ook een lamp in de vorm van een boek. Hij is al mooi om naar te kijken.
  8. Ik lees en schrijf graag voor de houtkachel. Dan trek ik natuurlijk wel lekkere boekensokken aan.
  9. Auteur en uitgever Esther van der Ham tekent haar eigen kipjes en deelt hun verhalen op social media. De kukelkipjes staan ook op bekers, ansichtkaarten en inpakpapier. Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je ook bekers op maat bestellen.
  10. En voor andere schrijfspullen heb ik ook zo mijn adresjes.

Nu ben je omringd door voorwerpen over lezen, boeken en schrijven. Dit helpt je herinneren aan jouw doel: jouw boek schrijven. Wil jij nu ook écht met je boek aan de slag? Reserveer dan een gratis boeksessie.