Welke schrijfspullen gebruik jijIk schrijf meestal gewoon op mijn MacBookPro, want mijn laptop gaat mee naar cursussen en op vakantie. Voor het schrijven van mijn boek gebruik ik Scrivener. Dat staat ook op mijn iPad, dus als ik onderweg ben, kan ik lekker verder schrijven. Toch kan ik echt niet zonder mooie schrijfboekjes, pennen en ander papier. Zo varieer ik erop los. En als dé kleurrijke schrijfcoach, kies ik natuurlijk voor kleur in mijn schrijfspullen. Laat je inspireren.

 • Schrijfplan
  Het zal je niet verbazen dat ik mijn schrijfplan bijhoud in de Boekplanner. Ik maak daarin notities, houd bij wat en wanneer ik ga schrijven en evalueer. Echt ideaal, want voor mijn schrijfplan hoef ik niet meer in mijn agenda notities te maken, of in losse documenten.
 • Kunstzinnige schriften
  Maureen Hennep ontwerpt prachtige schriften bij haar Houseofupdate.
 • Je eigen notitieboek
  Ik koop vaak notitieboeken bij Mylovelynotebook. Mijn favoriet is de Leuchtturm Emerald, gepersonaliseerd met mijn naam erop en mijn signature: dé kleurrijke schrijfcoach.
 • Van oude boekenkast naar een notitieboek
  Bij Kraftwerk zijn ze echt origineel. je koopt er een notitieboek gemaakt met een oude boekenkaft. Wat dacht je van een Pinkeltje of een Jules Verne voor de notities van je boek?
 • Onderweg
  Mijn Travellers notebook gaat altijd met mij mee. Daarin maak ik notities en op het blanco deel maak ik tekeningen. Er is ook een deel voor art journaling. Kortom, het is mijn inspiratie- en ontspanboek. Maar Buiten de lijntjes (wat een prachtig naam) heeft nog veel meer notitieboeken.https://www.buitendelijntjesshop.com/c-2576921/notitieboeken/
 • Schrijven in stijl
  Als ik in een notitieboek schrijf, dan is het met mijn rode Waterman vulpen. En dan natuurlijk eigenwijs met turkooizen inkt.
 • Inspiratie
  Tijdens trainingen krijgen mijn deelnemers altijd een schrift of een notitieboekje Zo inspireer ik graag anderen; iedereen vindt het leuk om te ontvangen en direct in gebruik te nemen.
 • Bullet journal
  Ik heb ook een bullet journal, daar houd ik mijn taken in bij. Maar ook ideeën voor boeken of welke boeken ik nog ga lezen. Ben ik in een creatieve bui, dan versier ik het met washitape.
 • Gewoon Hema
  Soms wil ik gewoon een stapel notitieboekjes. Er is nog geen bestemming. Maar ik geef ze ook weleens weg. Dan ga ik shoppen bij de Hema. Het assortiment wordt vaak ververst, dus daar vind ik altijd iets van mijn gading.
 • Creatief
  Voor mijn Art Journal gebruik ik waterverf, oude tijdschriften zoals Flow en Happinez, brushpennen en meer. Ik vind het heerlijk om zo even te ontspannen.
 • Schrijfinspiratie
  Voor mijn schrijfinspiratieboek gebruikte ik Micron fineliners. Mijn brushpennen zijn van Faber Castell. En zonder waterverf kan ik niet.

Welke schrijfspullen gebruik jijMeer inspiratie
Heb je nu genoeg inspiratie om aan de slag te gaan?

Welke schrijfspullen gebruik jij? Deel het onder dit blog.