Welk boek schrijf jij?Wat is er mooier dan fictie schrijven? Een roman of misschien een thriller? Jij bent aan de macht! Wie leeft er aan het eind van je boek nog, en wie gaat er dood? Weet je het zelf wel? Intriges of romantiek en natuurlijk ‘Show don’t tell’.

 

Verhalen leven

Ik schreef veel verhalen voor mezelf, voor anderen en in tijdschriften en verhalenbundels. En een non-fictieboek. Nog steeds is daar mijn wens om een roman te schrijven of een thriller. Er liggen verhaallijnen en plots klaar en af en toe roept er een personage om de hoek: “Hallo! Waar blijft dat boek?!”

En dat boek komt er echt, maar niet nu.

Waarom niet?

Omdat het net zo mooi is om anderen iets te leren, waarde te geven, je expertise te delen. Dat is mijn pad nu. Dus schrijf ik over schrijven. Zodat jij weer jouw kennis en ervaring kunt delen om zo anderen weer te helpen. Want jouw lezers krijgen straks geweldige inzichten. Dat is een mooie cirkel volgens mij. In een boek neem je de lezer mee op jouw pad, kun je al die kennis en ervaring delen die je nu in je hoofd hebt.

Eerst je business, dan een andere passie

Wat is er mooier dan dat? Een roman schrijven of een spannend boek, dat doe je gewoon na je businessboek. Want een expertboek geeft een boost aan je business en dat geeft je ruimte om eindelijk wel een roman te schrijven.

Commitment

Heb jij commitment nodig om die roman of je businessboek echt af te schrijven? Een schrijfstok achter de deur? De commitmentgroep is dé plek voor jou als je droomt van het schrijven van je boek, je bereid bent om daar tijd en energie voor vrij te maken en niet wilt stoppen tot jouw boek in de (online) winkel ligt.

Vertel

Je eerste stap is om hier, onder deze blog te vertellen welk boek jij gaat schrijven en waarover. Als dat geen bewijs van je commitment is. Vertel…