Het geheim van de zeeDe zee glinstert. Kleine schitteringen dwarrelen door het water. Ik probeer ze te vangen. In mijn handen schitteren ze door. Het water is helder en zout. Ik kijk naar mijn voeten op het Griekse strand.

De zee bewaart geheimen

Als je tussen de massa op de strandbedjes gaat liggen, zie je gewoon de zee. Het wonder blijft onzichtbaar. Stap je met aandacht in het water, dan raak je betoverd. De schittering raakt je huid, je hoofd en dan je hart. En een beetje neem je mee naar huis, want ook daar kun je schitteren.

De wereld een beetje mooier

Diep in jou schittert een verhaal. Een verhaal met als basis jouw kennis en ervaring of een fantasieverhaal. Verhalen zijn wonderen, diep verborgen achter schaamte, bescheidenheid of faalangst. Verhalen raken mensen in hun hoofd en hart en maken de wereld een beetje mooier.

Schitter met je verhaal

Als je mijn blogs leest, ken je je verhaal, of in ieder geval een beetje. Maar… je hebt geen tijd, kunt niet schrijven of hebt geen goed verhaal. Denk je.

Mijn geheim voor jou

Ik heb een geheim voor jou.

Als je een boekstrategiegesprek inplant, zetten we samen meteen de eerste stappen.