Ik neem je mee schrijfinspiratiedag

foto Aletta Armee

Ik neem je mee, de natuur in. Kijk! Een merel in de boom, in mijn kleurrijke schrijftuin. Een paar keer per dag komt hij een druif uit de struik halen.

Ik neem je mee naar het bos, hier vlakbij. Een bron van inspiratie.
We wandelen naar Kasteel Groeneveld. Over het landgoed, door de tuinen met veel water, rododendrons, de ijskelder en de grote moestuin.
Daarnaast ligt Hoeve Ravenstein en we lachen om de koeien in de weilanden.

Hoeve Ravenstein Schrijfinspiratiedag

foto Aletta Armee

Na een tijdje strijken we ergens neer bij een picknicktafel, om te schrijven. Dat is zo anders, in de buitenlucht. De ideeën blijven maar komen.

Ineens horen we het geluid van de buizerds, hoog in de lucht. We zijn even de tijd vergeten. Het is lunchtijd! We halen een lekker broodje en verse muntthee bij de balie van Hoeve Ravenstein.

Daarna wandelen we verder, langs de bananenvijver en naar de ondergrondse hutten. Hier kunnen we toch nooit genoeg van krijgen?

Ga je mee?Daarom neem ik jou ook in het echt graag mee naar deze mooie plek. Om te genieten van de prachtige natuur. Van het landgoed Kasteel Groeneveld, van de ongedwongen sfeer op Hoeve Ravenstein en alle dieren die daar wonen.

Een grote inspiratiebron om daar te schrijven, op die plek. In een mooi schrift. Je laat je inspireren door mijn schrijfopdrachten; daar in die omgeving vloeien de teksten uit je pen. Laat maar komen wat er komt, vaak blijkt het inspiratie te zijn voor je boek of je blogs.

Je bent even een dag uit je routine, op een hele andere plek in het gezelschap van andere schrijfliefhebbers. Dat is zo fijn! En je krijgt ideeën hoe je zelf ook meer geïnspireerd blijft.

Ik faciliteer en begeleid de schrijfinspiratiedag met heel mijn lijf en leden. Want ik wil dit zo graag me je delen!

Ga je mee? Het is tijd voor een Schrijfinspiratiedag.

Boor jouw bron van inspiratie aan.